Kuva: Senja Rapila

Uniikki fitness-rakkaastaan: "Eevi on kovemmassa kunnossa kuin minä"

13.05.2016 14:15 - Iiro Myllymäki

Uniikki ja Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen noudattavat yhdessä terveellisiä elämäntapoja.

Räppäri Uniikki, oikealta nimeltään Dan Tolppanen, 34, on julkaissut uransa henkilökohtaisimman rakkauslaulun. Uuden Korkeemmalle-singlen innoittajana on toiminut Uniikin kihlattu, Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi Teittinen.

- Biisi kertoo siitä, miten hyvässä parisuhteessa molemmat osapuolet tsemppaavat ja tukevat toisiaan ja tavallaan nostavat toista korkeammalle. Valitettavan usein näkee suhteita, joissa toinen taantuu tai on liian hallitseva, Uniikki kertoo Voice.fi:lle.

Pariskunta aikoo viettää häitään ensi vuonna, mutta päivämäärää ei ole Uniikin mukaan vielä päätetty. Uniikki näkee mahdollisena, että hän esittäisi Korkeemmalle-kappaleen hääjuhlissaan. Koska räppärillä on useita muusikkoystäviä, häävierailtakin on lupa odottaa kovan luokan musiikkiesityksiä.

Ei seinäruusuille

Alun perin Uniikki ihastui Eevissä tämän positiiviseen energiaan ja rempseyteen.

- Eevi uskaltaa olla aina oma itsensä ja sanoa, mitä mieltä hän on. Tarvitsen sellaisen mimmin, jolla on luonnetta ja joka ei ole mikään seinäruusu, Uniikki sanoo.

Kihlatun aktiivinen fitness-harrastus on vaikuttanut myös Uniikin elintapoihin. Pariskunta syö samoja ruokia ja treenaa yhdessä. Vaikka Teittisen liikunnallinen elämäntapa motivoi Uniikkia pitämään huolta omasta kunnostaan, kihlattunsa tasolle mies ei kuitenkaan ole päässyt.

- Eevi on meistä kovemmassa kunnossa. Hän on puoliammattilainen, Uniikki kertoo.

Kuuntele Korkeemmalle-sinkku alta:

Lue myös: Uniikki julkaisi suloisen nuoruuskuvan - tunnistatko kuvasta toisen tunnetun räppärin?

Kilpailut

Uusimmat