Me Naiset: Bachelor-kaunottaret ystävystyivät - pettymys rakkaudessa yhdisti

19.05.2016 11:15 - Pauliina Jokinen

Bachelor-sarjassa nähdyt Jenny Helenius ja Satu Torsti löysivät sarjasta toisensa.

Kevään televisiotapaus Bachelor Suomi -sarjassa rakkautta etsineet Jenny Helenius, 32, ja Satu Torsti, 27, eivät kumpikaan päätyneet viettämään loppuelämäänsä unelmien poikamies Juha Rouvisen kanssa, mutta sarja toi mukanaan jotakin muuta: ystävyyden.

Sarjan alussa naisilla oli ennakkoluuloja toisiaan kohtaa, mutta tutustumisen jälkeen yhdistäviä tekijöitä löytyikin paljon.

- Meitä yhdistävät suuret pettymykset rakkaudessa. Ihastumme aina pahoihin poikiin, Satu kertoo Me Naisissa.

Kaksikko kertoo löytäneensä yhteisen sävelen sarjan kuvausten loputtua, kun toiseksi sarjassa jäänyt Jenny laittoi Sadulle tsemppiviestin.

Naiset ovat tutustuneet sittemmin hyvin ja viettäneet paljon aikaa yhdessä. He muun muassa kävivät yhdessä ruotsinristeilyllä. Lisäksi Bachelor-sarjan naisia on nähty yhdessä yöelämässä.

- Ohjelman perusteella vihasin kaikkia muita naisia. En vihannut, minähän heidän kanssaan olen edelleen tekemissä. Tottakai on normaalia olla mustasukkainen ihmisestä, josta välitän. Normaalissa elämässä ei tarvitse pelätä, että miehen kieli on viidessä minuutin kuluttua seuraavan naisen kurkussa, Jenny kertoo.

Instagram-kuvien perusteella suuri osa sarjan naisista onkin edelleen hyvää pataa toistensa kanssa ja viettävät aikaa yhdessä. Naiset muun muassa viettivät vappua yhdessä. Paikalla olivat myös sarjassa nähdyt Jenni, Sanna ja Katja.

- Olemme saaneet kuulla, että eikö meillä ole muita ystäviä, vaikka olemme kolmikymppisiä. Juuri uusien ystävien takia olen todella onnellinen, että olin ohjelmassa. Eikö kukaan muu ole hankkinut ystäviä aikuisena?, Jenny miettii.

Lue myös: Temptation Island -irstailu lähti lopullisesti käsistä - nyt jo anaaliseksi lähellä?

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat