Riisuttu: Janna kääntää masennuksen tunteet voimavarakseen

19.06.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Riisuttu-netti-tv-sarjassa Suomen tunnetuimmat muusikot riisutaan julkkiksen rooleistaan ja näytetään tuntevina ja haavoittuvina ihmisinä.

Janna Hurmerinta, 34, puhuu Voice.fi:n Riisuttu-netti-tv-sarjassa toimittaja Heli Thorénille avoimesti elämänfilosofiastaan, urastaan ja perhesuhteistaan. Janna kuvailee itseään luonteeltaan temperamenttiseksi ja herkäksi. Nämä ominaisuudet Janna näkee artistiurallaan hyödyllisiksi.

- Taiteilijuuteen liittyy se, että kokee asiat vahvasti. Pystyn olemaan myös tasainen tarvittaessa. Se on sellaista tunteiden vuoristorataa. Sen ansiosta minulla on ehkä kyky tehdä biisejä. Onhan se rankkaa välillä olla masiksissa taiteilijana ja kirjoittaa yksin biisejä himassa, Janna kertoo.

Vahvat perhesuhteet

Jannalla on läheiset välit vanhempiinsa Maarit ja Sami Hurmerintaan. Janna haluaisi tulevaisuudessa välittää samanlaista perheen sisäistä lähimmäisenrakkautta ja läheisyyttä omille lapsilleen.

- Käymme edelleen noin kerran viikossa syömässä ulkona tai vanhempien luona koko perheen voimin. Haluan pitää tuollaisista asioista kiinni tulevaisuudessa myös oman perheeni kanssa, Janna sanoo.

Katso yltä kokonainen haastatteluvideo, jossa Janna kertoo myös suhtautumisestaan pelkoihin sekä artistiminänsä ja yksityisminänsä eroista. Haastattelu on tehty silloin, kun Janna oli vielä parisuhteessa Junon kanssa. Pariskunta erosi aiemmin tänä keväänä.

Riisuttu-sarjan tulevat jaksot ja julkaisuajat:

Su 26.6: Jonna Tervomaa
Su 3.7.: Jouni Hynynen

Lue myös: Riisuttu: Samu Haber kertoo, miten menestys nousi päähän

Lue myös: Riisuttu: Krista Siegfrids murtuu itkuun puhuessaan elämänsä kipukohdista

Uusimmat