Kuva: AOP

Uuden Tarzan-elokuvan tähti paljastaa: Seksikohtauksen kuvaaminen sai mustelmille

05.07.2016 17:30 - Iiro Myllymäki

Elokuvan ohjaaja halusi Tarzanin ja Janen seksikohtauksen olevan villi.

Hiljattain Yhdysvalloissa ensi-iltansa saaneen Tarzanin legenda -elokuvan päätähti Alexander Skarsgård, 39, on kertonut yksityiskohtia elokuvan seksikohtauksen kuvaamisesta. Ruotsalaisnäyttelijä Skarsgårdin vastanäyttelijänä Janea esittää Margot Robbie, 26. Inquisitr-sivuston mukaan ohjaaja David Yatesilla oli selkeä visio siitä, miltä seksikohtauksen Tarzanin ja Janen välillä tulee näyttää.

- Ohjaaja sanoi, että kun on kyse näistä kahdesta ikonisesta hahmosta, seksin täytyy olla villiä ja alkukantaista, Skarsgård kertoo.

Seksikohtauksen kuvauksissa ohjaaja pyysi Robbieta raapimaan ja lyömään Skarsgårdia. Komistus myöntääkin, että kuvausten jälkeen hänellä oli muutamia mustelmia.

Tiukka ruokavalio

True Blood -tv-sarjasta tuttu Skarsgård on herättänyt ihastusta äärimmilleen elokuvaa varten treenatulla kropallaan. Treenattu ulkomuoto oli ankaran treenaamisen ja tiukan dieetin tulosta.

Mies kertoo, että lihakset saadakseen hän söi peräti 7000 kaloria päivässä ja sai yli kymmenen kiloa painoa lisää kolmessa kuukaudessa. Elokuvan kuvausten aikana mies söi kuusi ateriaa päivässä ja jätti ruokavaliostaan pois sokerin, gluteenin, vehnän, maitotuotteet ja alkoholin. Treenisessioita miehellä oli kahdesti päivässä. Katso alta kuvia elokuvasta:

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Ruotsalaisen komistuksen sixpack varasti huomion elokuvalta - kertoo nyt paljastukset

Lähde: Inquisitr

Kilpailut

Uusimmat