Kuva: AOP

Rintasyöpään sairastunut Heidi Sohlberg sairaalasta: "Toivottakaa minulle onnea"

13.07.2016 09:15 - Senni Loikala

Heidi Sohlbergilla on ilmeisesti edessään rintasyöpäleikkaus tänään keskiviikkona.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg, 35, julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään valokuvan itsestään Töölön sairaalasta. Päivityksen yhteydessä rintasyöpään sairastunut Sohlberg kehottaa ihmisiä toivottamaan hänelle onnea, joten vaikuttaa siltä, että Sohlbergilla on tänään edessään leikkaus. Ihmiset ovat kirjoittaneet päivitykseen jo kymmeniä kannustavia viestejä Sohlbergille.

Sohlberg kertoi heinäkuun alussa Facebookissa ikävän uutisen rintasyövästään. Tekstissä hän painotti, että hän aikoo taistella ja selviytyä koettelmuksesta.

"Luotan ammattitaitoisiin lääkäreihin ja hoitajiin, joiden taitavissa käsissä olen nyt seuraavat kuukaudet. Asetan etusijalle tästä taistelusta selviämisen ja paranemisen. Ystävien ja läheisten tuki on osa tätä myrskyistä matkaa, ja pahoittelen jo etukäteen, että kaikkien teidän yhteydenottoihin en pysty vastaamaan, mutta säilytän ne sydämessäni”, Sohlberg kirjoitti tuolloin.

Vielä viime viikonloppuna Sohlberg julkaisi Instagramissa kuvia Ruisrockista, jossa hän nautti kesästä ja musiikista ystäviensä kanssa.

Pääset katsomaan Sohlbergin päivityksen Töölön sairaalasta tästä.

Lue myös: Ei möykkyä - yleinen oire rintasyövästä, jota moni nainen ei tiedä

Kilpailut

Uusimmat