Kuva: AOP

Taylor Swiftin ja Calvin Harrisin draama syvenee - "Jos olet onnellinen uudessa parisuhteessasi..."

14.07.2016 15:48 - Senja Rapila

Entisen julkkispariskunnan välit ovat hyvinkin epäselvät, eikä kukaan tunnu tietävän sen todellisia kiemuroita.

Hetki sitten tuli julkisuuteen, että kaiken draaman keskellä vellova, Calvin Harrisin uusin hittikappale This Is What You Came For, on hänen ex-tyttöystävänsä Taylor Swiftin kirjoittama.

Mies vahvisti tiedon eilen Twitter-tilillään, jonka jälkeen hänen sanallinen arkkunsa avautui kokonaan.

Ensikäteen Calvin Harris myönsi, että Taylor kirjoitti hittikappaleen sanat. Samalla hän mainitsee twiiteissään, että hänen entinen tyttöystävänsä myös laulaa kappaleessa joitain pätkiä.

Kehujen jälkeen mies kuitenkin päätti avautua siitä kuinka hän loukkaantui, kun Taylor ja hänen ystävänsä yrittävät saada Harrisin näyttämään huonolta eron jäljiltä.

Hän muistutti samalla Tayloria siitä, että jos hän on onnellinen uudessa parisuhteessaan, hänen tulisi keskittyä siihen eikä siihen, että saa entisen poikaystävänsä revittyä kappaleiksi.

"Vaikka et olekaan tällä hetkellä kiertueella ja tarvitset jonkun uuden jonka voit yrittää haudata, kuten Katyn ja muut, en ole se tyyppi. Sori. En anna sen tapahtua", Harris avautui.

Harrisin avautumisen jälkeen myös Katy Perry oli huomannut nimensä mainittavan, joten hän reagoi avautumiseen hauskalla kuvalla.

Lue myös: Suhde etenee vauhdilla - onko Taylor Swift pian rengastettu nainen?

Lue myös: Taylor Swift petti Calvin Harrisia? Uusi suhde jatkunut jo pitkään

Kilpailut

Uusimmat