Lewis Hamilton keskisormi ojossa Instagram-kuvassa - haistattaa pitkät suhdehuhuille

22.07.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

Formula 1 -tähti kuvattiin huvijahdilla kauniin bruneten kanssa ja huhumylly lähti pyörimään.

Formula 1 -tähti Lewis Hamilton, 31, on rentoutunut Ranskan Saint-Tropezissa kiivaan F1-mestaruustaistelun keskellä. Mies on jakanut itsestään kuvia luksushuvijahdiltaan, mutta huvijahdilta lähti leviämään myös paparazzien ottamia kuvia. Näissä kuvissa Hamiltonin seurassa nähdään ruskeahiuksinen nainen, jonka kanssa Hamilton muun muassa otti selfieitä auringon paahteessa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Hamiltonin ja naisen läheinen yhdessäolo sai jo aikaan huhuja, että kaksikon välillä olisi meneillään jotain romanttista. Hamilton otti suorasukaisesti huhuihin kantaa Instagram-kuvassa, jossa parivaljakko nähdään makoilemassa jahdilla ja Hamilton näyttää kameralle keskisormea. Kuvan yhteyteen Hamilton on kirjoittanut seuraavalla tavalla:

”Me haluamme vain viettää aikaa keskenämme ja muut vain haluavat kehitellä tarinoita. Hän on ollut yksi rakkaimmista perheystävistäni jo yli kymmenen vuoden ajan.”

Hamilton on tägännyt naisen Instagram-profiilin kuvatekstiin. Profiilista selviää, että nainen on nimeltään Sara Ojjeh ja työskentelee edistääkseen naisten oikeuksia ja äitien terveyttä.

Lue myös: Lewis Hamilton iski laulajakaunottaren

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat