Kuva: Splash

Timmissä kunnossa oleva Mariah Carey, 46, poseeraa rohkeissa kuvissa

27.07.2016 19:14 - Rea Tallgren

Kahden lapsen äiti näyttää kuvissa valtijattarelta, joka on tietoinen omasta kauneudestaan. Hän puhuu myös haastattelussa avoimesti siitä, miltä tuntuu olla menossa naimisiin kolmannen kerran.

Mariah Carey, 46, poseeraa Complex-lehden tuoreissa kuvissa seksikkäissä asuissa. Palatsimaisessa ympäristössä kuvatulla naisella nähdään ympärillään mystisen seksikkäitä mieshahmoja ja kahdessa kuvassa laulajatar istuu valtaistuimella. 

Carey puhuu lehden haastattelussa avoimesti siitä, ettei olisi ikinä toivonut eroavansa juontaja Nick Cannonista, 35, jonka kanssa hänellä on myös viisivuotiaat kaksoset, Monroe ja Moroccan

- En ollut ikinä ajatellut hankkivani lapsia, saati hankkivani lapsia jonkun kanssa ja sitten eroavani hänestä, Carey selittää. 

Nyt Carey on menossa naimisiin kolmannen kerran. Hän oli seurustellut australilaismiljardööri James Packerin, 48, kanssa reilut puolitoista vuotta.

Careylle kyseessä on kolmas avioliitto, sillä hän oli 90-luvulla naimisissa myös musiikkituottaja Tommy Mottolan kanssa. 

- Pappini sanoi minulle, että minusta ei saa tulla Elizabeth Taylor ja lupasin sen hänelle, Carey sanoo viitaten näyttelijätähteen, joka ehti elämänsä aikana naimisiin kahdeksan kertaa - kaksi kertaa saman miehen kanssa tosin. 

Lue myös: Mariah Careyn diivailu ihmetyttää: Astelee jopa ravintolaan oman kappaleen soidessa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat