Kuva: AOP

Suositun elokuvasarjan päätähti palasi julkisuuteen - on miltei tunnistamaton rehottavassa parrassa

25.08.2016 18:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Dylan O'Brien katosi julkisuudesta maaliskuussa sen jälkeen, kun hän loukkaantui vakavasti uuden Labyrintti-elokuvan kuvauksissa.

Monien suosima Teen Wolf ja Labyrintti -näyttelijä Dylan O'Brien loukkaantui maaliskuussa vakavasti Labyrintti-elokuvan jatko-osan kuvauksissa. Kertoman mukaan O'Brieniltä murtui useita luita sen jälkeen, kun auto törmäsi häneen kuvausten aikana.

Näyttelijän vammojen vakavuudesta puhuttiin paljon, sillä häneen ei saatu minkäänlaista kontaktia kuukausiin. Viimeisin tieto O'Brienista oli, kun 20th Century Fox ilmoitti, että näyttelijän vammat olivat luultua vakavammat ja uuden elokuvan kuvaamisen jatkamista tullaan lykkäämään.

Nyt pelästyneet fanit ovat saaneet pienen helpotuksen elämäänsä, kun O'Brien on ikuistettu fanikuvaan elokuun alussa. Tuoreessa kuvassa 24-vuotias näyttelijä on miltei tunnistamaton runsaassa, rehottavassa parrassaan. 

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

O'Brien ei ole vieläkään päivittänyt sosiaalisen median tilejään, mutta tämä on sentään merkki siitä, että näyttelijä on paranemassa. Siitä ei ole vieläkään tietoa, milloin näyttelijä palaa Labyrintti-elokuvan kuvauksiin - vai palaako hän ollenkaan.

Lue myös: Suosikkinäyttelijä aikoo ammattipotkunyrkkeilijäksi - "Se on ollut elämän pituinen haave"

Kilpailut

Uusimmat