Kuva: Splash

How I Met Your Mother -näyttelijä avautuu keskenmenosta: "Synnytin hänet olohuoneen lattialle"

19.09.2016 20:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Ashley Williams näyttelee suositussa televisiosarjassa Victoriaa.

How I Met Your Mother -televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijätär Ashley Williams, 37, on kertonut rohkeasti keskenmenostaan Human Development Projectissa. Williams sai keskenmenon ollessaan kahdeksannella viikolla raskaana.

"Raskas, tumma ja hidas verivana valui vasenta sisäreittäni pitkin alas. Ilman ajattelua, pyyhkäisin sitä. Sormeni kostuivat. Pyyhkäisin käteni farkkushortseihini, huomaten että ne olivat jo verestä märät. Pysähdyin ja laitoin miehelleni viestiä: 'Luulen, että sinun pitää tulla töistä kotiin'", Williams on kirjoittanut.

Williams kertoo tekstissään, että yllättyi siitä tiedosta, että 25 prosenttia hänen ikäisistään naisista ovat kokeneet saman kauhunhetken. Myös suurin osa hänen ystävistään olivat kokeneet keskenmenon ainakin kerran elämässään, mutta kokivat, ettei siitä voi puhua ääneen. 

"Synnytin Gusin olohuoneen lattialle"

Näyttelijä avautui kirjoituksessaan siitä tunteesta, kun hänen itsevarmuutensa suunnitellusta synnytyksestä mureni palasiksi.

"Synnytin Gusin olohuoneen lattialle. Suunniteltu kotisynnytys, ilman lääkkeitä. Olen kova nainen. Olen voimakas. Keskenmenoni kuitenkin tuhosi itsevarmuuteni."

Koska suuri osa naisista saattaa luulla keskenmenon olevan omaa syytä, haluaa näyttelijä rohkaista naisia tämän hirveän kokemuksen ja siitä syntyvien tunteiden selättämiseen. Williams haluaa rohkaista naisia kertomaan omia kokemuksiaan keskenmenosta.

"Et ole rikkinäinen. Et tehnyt mitään väärää. Olet voimakas, urhea ja aina on toivoa. Seisoin Whole Foodsissa (ruokakauppa) vierelläsi, vuotaen verta jaloilleni. Nyt olen kunnossa, olen selviytyjä. Parantunut. Yritän uudelleen", Williams kirjoittaa naisille, jotka ovat kokeneet keskenmenon.

Voit lukea koko tekstin täältä.

Lähde: Fox News

Lue myös: Naiset uskovat keskenmenon olevan omaa syytään - lue todelliset aiheuttajat

Lue myös: Suosikkilaulaja sai keskenmenon vain tunteja ennen keikkaa - "Syytin siitä itseäni"

Kilpailut

Uusimmat