Kuva: AOP

Pariskunta eksyi New Yorkissa - Leonardo DiCaprio riensi hätiin

19.09.2016 20:15 - Mika Parikka

Senioripariskunnalla ei ollut pienintäkään hajua siitä, kuka heitä neuvoi.

Oletko koskaan pyörinyt tuntemattomassa kaupungissa ja vahingossa törmännyt Leonardo DiCaprioon, joka on neuvonut sinulle reitin oikeaan suuntaan? Ei se mitään, ei kukaan muukaan tuntemasi. 

Näin kuitenkin kävi hieman iäkkäämmälle pariskunnalle vastikään New Yorkissa. Pariskunta joutui pyytämään apua paikalliselta, joka osoittautui myöhemmin yhdeksi maailman kuuluisimmista näyttelijöistä eli Leonardo DiCaprioksi. Pariskunnalla ei vain ollut pienintäkään tietoa siitä, kuka heitä ohjeisti.

"Hän vain käyskenteli ympäriinsä koiransa ja ystävänsä kanssa juuri ennen auringonlaskua ja yhtäkkiä hän näki iäkkäämmän pariskunnan. He näyttivät siltä, että he tarvitsevat apua ja hän käveli heidän luokseen. Sitten hän nappasi puhelimensa ja näytti siitä jotain pariskunnalle. Sitten hän näytti pariskunnalle suunnan, johon lähteä", eräs silminnäkijä kommentoi tapahtunutta.

Satunnainen törmääminen DiCaprion kanssa on monen ihmisen päiväuni. Ilmeisesti miehellä on sydän paikallaan. Katso alta kuva auttavasta Leosta, mutta koita tukahduttaa kateuden tunteesi:

Lähde: Elitedaily

Lue myös: Kanye West liittyi Instagramiin - katso ensimmäinen otos

Kilpailut

Uusimmat