Kuva: AOP

Amerikkalaisräppäri paljastaa: Olen harrastanut seksiä kolmen Kardashianin kanssa!

21.09.2016 22:15 - Senja Rapila

The Game on myöntänyt, että on hurmannut vällyjen väliin vuosia sitten muun muassa Kanye Westin rakkaan Kim Kardashianin.

Räppäri The Game, 36, on paljastanut, että on iskenyt kuuluisasta Kardashianien klaanista jopa kolme henkilöä. The Game räppää uudessa Sauce kappaleessaan siitä, että on harrastanut seksiä kolmen eri Kardashianin kanssa, joka sai toimittajat kiinnostumaan asiasta. 

"I used to f**k b***hes that Usher Raymond passed off / Then I f***ed three Kardashians - hold that thought", kuuluu kohuttu laini kappaleessa.

The Game yhdistettiin vuonna 2014 Khloé Kardashianiin ja räppäri myönsi, että heillä todella oli suhde. Seuraavaksi The Wendy Williams Show:n juontaja lähti selvittämään muita Kardashianeja.

- Kerron sinulle tämän. Kanye on hyvä ystäväni ja hänellä on todella kauniita lapsia, enkä halua olla epäkunnioittava hänen perhettään kohtaan, The Game kommentoi sitä, olisiko yksi Kardashianeista mahdollisesti räppäri Kanye Westin kanssa naimisissa oleva Kim

Räppäri myönsi, että hän on puuhastellut myös Blac Chynan kanssa, joka odottaa esikoistaan Rob Kardashianin kanssa. Vaikka kaksikko ei ole vielä naimisissa, on Chyna "kolmas Kardashian".

- Joskus asioita tapahtuu, eikä niitä voi kontrolloida. Olen kuitenkin hyvä tyyppi ja niin ovat myös hekin. 

Khloé, Kourtney, Kim, Kris Kardashian sekä Kylie Jenner. (kuva: AOP)

Rob Kardashian ja kihlattu Blac Chyna. (kuva: AOP)

Lähde: Female First

Lue myös: Suicide Squad -näyttelijä rikkoi lantionsa seksikohtausta kuvatessa: "Nilkutin kaksi viikkoa!"

Kilpailut

Uusimmat