Kuva: Splashnews

Ex-rakas teki intiimin paljastuksen: Twilight-kaunotar julkaisi mielipiteensä tempusta

14.10.2016 12:45 - Senni Loikala

Hittielokuvia tähdittänyt näyttelijä osoittaa tyrmistyksensä siitä, että hänen entinen kumppaninsa kirjoitti julkisesti heidän entisestä seksielämästään.

Twilight-elokuvista parhaiten tunnettu näyttelijä Ashley Greene, 29, on ottanut sosiaalisessa mediassa kantaa siihen, kun hänen entinen muusikkokultansa Joe Jonas kertoi julkisesti menettäneensä poikuutensa Greenelle.

Julkisessa kirjoituksessaan Jonas kuvaili yksityiskohtaisesti, miten hän joutui varastamaan ensimmäistä seksikertaa varten kondomeja silloiselta kämppäkaveriltaan. Pääset lukemaan koko kirjoituksen torstaina julkaistusta uutisestamme.

Greene julkaisi eilen Instagram-tilillään kuvan, jossa olivat sanat: "Class is timeless", eli vapaasti suomennettuna "Tyylikkyys on ikuista." Päivityksellään Greene ilmaisi, että hänestä Jonasin paljastus heidän intiimistä historiastaan oli kaikkea muuta kuin tyylikäs.

Ashley Greene ei pitänyt siitä, kun entinen kumppani vuosi julkisuuteen parin intiimiä historiaa. (kuva: Splashnews)

Fanit tukevat

Huippusuositun Twilight-tähden seuraajat ovat suhtautuneet päivitykseen kaksijakoisesti. Jotkut syyttävät näyttelijää huomionhakuisuudesta, kun taas monet muut tukevat häntä.

"En usko, että monetkaan ihmiset tahtoisivat koko maailman tietävän heidän yksityisasioistaan", yksi tukijoista summaa.

Katso alta Ashley Greenen julkaisema reaktio entisen kumppaninsa intiimiin paljastukseen.

Lue myös: Twilight-kaunotar verisenä elokuvan kuvauksissa - katso rajut kuvat

Kilpailut

Uusimmat