Kuva: AOP

Marco Bjurström tyrmistyi Bumtsibumin paluusta: "Minua ei edes pyydetty mukaan"

18.10.2016 12:43 - Anna Hopi

Suosikkijuontaja Marco Bjurströmiä ei tulla näkemään tulevissa BumtsiBum-jaksoissa, koska hän on MTV3:n mielestä liian vanha.

MTV tiedotti tänään, että kanavan 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi MTV3-kanavan ohjelmistossa nähdään laaja kattaus katsojien suosikkeja. Moni ehti jo innostua, että paluun tekevät kestosuosikit Kokkisota ja BumtsiBum!.

BumtsiBum!-ohjelman suosio oli ohjelman kultavuosina juontajan Marco Bjurströmin, Seppo Hovin ja Esa Niemisen saumattoman kemian ja monipuolisten artistivieraiden ansiosta. Fanit saattavatkin tyrmistyä, kun Iskelmäradion haastattelussa selvisi, että Bjurström ei ole mukana tulevassa ohjelmassa.

- Otan ristiriitaisin tiedoin, nimittäin minua ei ole pyydetty mukaan - eikä pyydetä. Siinä missä muu kansa hihkuu ja on innostunut, minua surettaa, harmittaa ja potuttaa, kommentoi Marco Bjurström Iskelmän iltapäiväjuontajalle Satu Kotoselle.

- Se on omalaatuista, mutta näin se nyt sitten on. Jonkun tahon mielestä en ole oikea mies ohjelmaan. Ikä tulee tässä vastaan. Itse olen sitä mieltä, että minun kuuluisi saada juontaa ohjelmaa. Pomot tietenkin päättävät ja tekevät omat ratkaisunsa. Minun mielipiteelläni ei ole kovin paljon vaikutusta. Pitää sanoa kuitenkin tässä se vanha sanonta, että nokka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä.

Lue myös: IS: Marco Bjurström avautui suhteestaan mieheen - yhdessä jo 20 vuotta

Kilpailut

Uusimmat