Kuva: AOP

Mariah Careyn erosta lisätietoja - kariutuiko liitto sittenkin mustasukkaisuuteen?

28.10.2016 13:45 - Elisa Jalasjoki

Parin kihlauksen purkautumisen syytä ei ole virallistettu julkisesti, mutta spekulaatiot käyvät kuumina.

Eilen otsikoihin nousi uutinen laulaja Mariah Careyn, 46, ja miljardööri James Packerin, 48, kihlauksen purkautumisesta. Uusimman huhun mukaan eron syynä ei ollut Careyn holtittomaksi väitetty rahankäyttö, vaan mustasukkaisuus. TMZ-lehden haastatteleman lähteen mukaan Packer oli nimittäin erittäin mustasukkainen Careyn taustatanssijasta, Bryan Tanakasta, 33.  

Lähteen mukaan miesten välillä oli jo pitkään ollut selkeää jännitettä. Tietojen mukaan tämä johti kesäkuussa riitaan miesten välillä, jolloin Packer yritti savustaa Tanakan ulos hotellista, jossa tämä yöpyi muiden taustatanssijoiden kanssa. 

Tanaka osallistui viime viikonloppuna Careyn järjestämiin Halloween-juhliin, joihin Packer itse ei saapunut paikalle. Katso Tanakan Instagramissa julkaisema kuva juhlista alta. Mies itse on kuvan vasemmassa laidassa.

Alta voit katsoa kuvan Tanakasta itsestään. 

Packer ja Carey eivät ole TMZ-lehden tietojen mukaan tavanneet toisiaan yli kuukauteen. Noin kuukausi sitten pari oli viettämässä romanttista lomaa luksusjahdilla Kreikassa, kun he ajautuivat suureen riitaan. Lähteen mukaa riita ei kuitenkaan johtunut pettämisepäilyistä.

- Tällä hetkellä pari ei vielä ole varma aikooko pysyä yhdessä. He keskustelevat asiasta, ja aikovat julkistaa siitä virallisen lausunnon lähitulevaisuudessa, lähde kertoo.

Carey on ollut aiemmin naimississa amerikkalaisjuontaja Nick Cannonin, 36, kanssa. Parilla on kaksi yhteistä lasta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Mariah Careyn uudet Instagram-kuvat tihkuvat seksiä - poseeraa pitsirintaliiveissä

Kilpailut

Uusimmat