Kuva: Splashnews

Mariah Carey katkaisi hiljaiselonsa sosiaalisessa mediassa - julkaisi paljon puhuvan kuvan, katso

31.10.2016 13:45 - Elisa Jalasjoki

Tähti vietti viikonloppua yhdessä erospekulaatioiden keskelle joutuneen taustatanssijansa kanssa.

Laulaja Mariah Carey, 46, rikkoi viikonloppuna hiljaisuutensa sosiaalisessa mediassa ja lisäsi itsestään kuvan juhlimassa ystävänsä kanssa. Tähti nousi viime viikolla otsikoihin, kun media spekuloi hänen ja miljardööri James Packerin, 48, eroa. Eron syyksi esitettiin muun muassa sitä, että Packer olisi ollut mustasukkainen Careyn taustatanssijasta, Bryan Tanakasta, 33. 

Carey ei antanut jatkuvan uutisoinnin estää häntä juhlimasta viikonloppuna, ja lisäsi samalla myös kantaaottavan kuvan Instagram-tililleen. Kuvatekstissään tähti tyrmäsi samalla australialaislehti Woman's Dayn kirjoittaman artikkelin tähtiparin erosta. Lehti muun muassa julkaisi artikkelissaan juoruja, joiden mukaan Carey olisi itse vastuussa erosta. 

" #tosiystävät, jotka eivät lue Woman's Dayta. #meemmetunnesinua. Me rakastamme sinua. #Australianlambs", tähti kirjoitti kuvaan. Tagi #australianlambs, kuvastaa tähden lojaaleja australialaisfaneja. 

Katso kuva alta.

Mukana juhlimassa oli naisten lisäksi myös Tanaka, joka on viettänyt tiiviisti aikaa Careyn kanssa myös eroilmoituksen jälkeen. Mies myös nähtiin illallisella Careyn ja tämän ystävien kanssa vielä myöhemmin samana viikonloppuna. Katso kuvat illanvietosta alta. 

(kuva: Splashnews)

(kuva: Splashnews)

Carey piti kihlasormusta oikeassa kädessään. Hänen ja Packerin on kerrottu olleen edellisen kerran yhteydessä toisiinsa heidän yhteisellä matkallaan Kreikassa, jossa parin huhuttiin ajautuneen rajuun riitaan. Packerin kerrotaan keskittyvän tällä hetkellä ainoastaan työhönsä. 

Lähde: People

Lue myös: Mariah Careyn kihlattu jätti tähden - syynä holtiton rahankäyttö

Kilpailut

Uusimmat