Kuva: YouTube

Leonardo DiCaprion dokumentti ilmastonmuutoksesta katsottavissa - tapaa Paavin ja Obaman

31.10.2016 21:15 - Mika Parikka

Oscar-palkittu näyttelijä Leonardo DiCaprio on yksi ilmastonmuutoksen äänitorvista. Miehen tähdittämä dokumentti Before The Flood on nyt katsottavissa kokonaisuudessaan.

Muun muassa elokuvista Titanic, The Departed ja Django Unchained tunnettu Leonardo DiCaprio on yksi maailman tunnetuimpia näyttelijöitä. DiCaprion kaltaisten supertähtien sanomisilla on väliä. Kun kaikkia kiinnostaa mitä sanoo tai tekee, pystyy vaikuttamaan asioihin.

DiCaprio on tunnettu ahkerasta työstään ilmastonmuutoksen valistajana. Mies käyttääkin loistavalla tavalla kuuluisuuttaan hyödykseen parantaakseen maailmaa. Esimerkiksi YouTubessa julkaistussa Before The Flood -dokumentissa Leo matkustelee ympäri maailman etsimässä esimerkkejä ilmastonmuutoksen vaikutuksista maapalloon. 

Matkallaan DiCaprio tapaa maailman suurmiehiä, kuten Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman sekä Paavi Franciscuksen. Aivan jokainen kaduntallaaja ei kyseisiä herrasmiehiä pääse tapaamaan, joten kyseessä on varsin vaikuttava pätkä.

Koko dokumentti on katsottavissa YouTubessa. Jos siis tuntuu siltä, että televisio ei tarjoa mitään katseltavaa, anna DiCaprion auttaa ymmärtämään, millaisesta katastrofista ilmastonmuutoksessa on kyse.

Katso koko National Geographicin tuottama dokumentti alta:

Lue myös: Ilmastonmuutos sai kasvot: Nälkiintyneen jääkarhun kuva leviää Facebookissa

Lue myös: Kahvi loppuu maailmasta - tutkijat selvittivät tarkan vuoden

Kilpailut

Uusimmat