Kuva: AOP

Todellista Bieber-maniaa! Innokkaat fanit saapuivat keikkapaikalle puoli vuotta etukäteen, katso

04.11.2016 15:00 - Elisa Jalasjoki

Tähti esiintyy Rio De Janeirossa ensi vuoden huhtikuussa.

Maailmantähti Justin Bieberin, 22, brasilialaisfanit ovat päättäneet osoittaa tähdelle tukensa lähes uskomattomalla tavalla. Paikallinen Globo-lehti uutisoi sivuillaan ensimmäisenä faneista, jotka ovat asettuneet kadulle odottamaan tähden esitystä viisi kuukautta etuajassa.

Bieberin Purpose World Tour -kiertue saapuu Rio De Janeiroon ensi vuoden huhtikuussa. Siitä huolimatta osa tähden faneista on jo linnoittautunut konserttihallin eteen telttoineen. Joukko saapui paikalle keskiviikkona. 

- Olemme täällä idoliamme varten. Rakkautemme häntä kohtaan saa meidät tekemään jotakin näin sekopäistä, eräs faneista kommentoi lehdelle. 

Parhaillaan joukkoon kuuluu lähes 130 nuorta. Fanit vahtivat telttoja vuoroissa, sillä heidän on myös käytävä työpaikoillaan ja kouluissa näyttäytymässä. Nuoret kertovat Globo-lehdelle myös, että alueella on paljon huumeidenkäyttäjiä sekä kodittomia, minkä takia he eivät voi jättää telttoja vahtimatta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun nuoret tekevät Brasiliassa vastaavaa. Edellisellä kerralla he jonottivat Bieberin konserttiin kahden kuukauden ajan.

Alta voit katsoa Justin Bieberin Twitter-fanisivulla julkaistun kuvan, jossa fanit poseeraavat telttojensa edessä. 

Myös toisessa Twitterissä julkaistussa kuvassa kerrotaan noin kahdeksan hengen joukon asettuneen Sao Paulossa sijaitsevan konserttihallin eteen. Tämä jonottaminen on kuitenkin vielä enemmän järjetöntä, sillä Bieber ei ole vahvistanut aikovansa edes järjestää esitystä Sao Paulossa. Katso kuva alta.

Lähde: Time

Lue myös: Justin Bieber perusteli viimeaikaista käytöstään: "En ole robotti"

Lue myös: Justin Bieber häipyi lavalta kesken keikan - hämmentynyt yleisö jäi buuaamaan

Kilpailut

Uusimmat