Kuva: Splashnews

Joe Jonas kuherteli näyttelijäkaunottaren kanssa MTV Europe Music Awardseissa - katso kuvat

07.11.2016 16:00 - Elisa Jalasjoki

Kaksikko nähtiin muun muassa halailemassa Kings Of Leonin esityksen aikana.

Jonas Brothers -yhtyeestä soolouralle lähtenyt Joe Jonas, 27, nähtiin sunnuntai-iltana läheisissä tunnelmissa näyttelijäkaunotar Sophie Turnerin, 20, kanssa. Kaksikko osallistui yhdessä Rotterdamissa järjestettyyn MTV Europe Music Awards -gaalaan, jossa heidän nähtiin muun muassa halailevan Kings Of Leonin esityksen aikana. 

Twitterissä julkaistuissa kuvissa Jonas on kietonut kätensä tiukasti Turnerin ympärille, ja eräässä otoksessa jopa näyttää kuin tähtipari suutelisi. Mikäli tämä pitää paikkaansa, on kyseessä rohkea teko, sillä pariskunnan ympärillä nähtiin myös lukuisa määrä faneja. 

Jonasin ja Turnerin on nähty viettävän aiemminkin aikaa yhdessä, esimerkiksi Halloweenina. Jonas on myös kertonut usein julkisuudessa nauttivansa enemmän matalan profiilin treffeistä kuin suurista eleistä. 

- Tapailun koko tarkoitus on tutustua johonkuhun uuteen ihmiseen. Suhteen jatkosta on helpompi tehdä päätöksiä sitten, kun omista tunteistaan on paremmin selvillä. Minusta jo pelkkä matalan profiilin illallinen, sekä illan jatkaminen mahdollisesti lasillisille, on sekin jo itsessään täydellistä. 

Katso kuvat suloisesta parista alta.

Yllä olevassa kuvassa nähdään pariskunnan jakaneen selvästi hellän hetken yhdessä. Alta voit katsoa kuvan itse Turnerista, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Game Of Thornes -sarjassa.

(kuva: AOP)

Aiemmin Jonas on seurustellut muun muassa Demi Lovaton, sekä Taylor Swiftin kanssa. Suhteen Swiftiin Jonas lopetti 27 sekuntia kestäneen puhelun aikana. Tähti on myös avautunut julkisuudessa avoimesti siitä, kuinka menetti poikuutensa Twilight-kaunotar Ashley Greenelle.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Entinen Jonas Brothers -komistus sai lapsen - julkaisi koskettavan kuvan

Lue myös: Joe Jonas, 27, ei kadu seksipaljastuksia: "Pidän itseäni rehellisenä tyyppinä"

Kilpailut

Uusimmat