Kuva: Splashnews

Nicki Minaj otti rohkeasti kantaa Yhdysvaltain tilanteeseen - tylyttää muun muassa Donald Trumpia

16.11.2016 13:45 - Elisa Jalasjoki

Tähti julkaisi uuden version tunnetusta hittikappaleesta, joka nousi heti suursuosioon ja sekoitti internetin.

Rohkeista kappaleistaan tunnettu Nicki Minaj, 33, palkitsi faninsa julkaisemalla eilen uuden version Rae Sremmurdin, Mike Will Made-It:in ja Gucci Manesin tutusta kappaleesta Black Beatles. Minajin versio kappaleesta kantaa nimeä Black Barbies

Kappale sisältää useita kannanottoja tähdelle tyypilliseen tapaan. Sen ajankohtaisuudesta kertoo myös esimerkiksi Yhdysvaltojen uuteen presidenttiin, Donald Trumpiin, kytkeytyvät viittaukset. Minaj laulaa esimerkiksi siitä, kuinka Trump haluaa lähettää tähden takaisin "kotiinsa". Tällä laulajatar viittaa siihen, kuinka Trump on uhannut lähettää lukuisia maahan tulleita siirtolaisia takaisin heidän kotimaihinsa. 

Minaj myös laulaa siitä, kuinka hän katsoo rannettaan, joka on valkoinen kuin lumi. Tällä tähti puolestaan viittaa siihen, että pitää itseään täysin samanarvoisena, kuin ketä tahansa muuta amerikkalaisasukasta. 

Kappale on selkeä osoitus siitä, että Minajilla on kyky niin räpätä, kuin laulaakin. Kappale sai heti valtaisan suosion, ja tähden fanit Twitterissä hehkuttivat tätä maasta taivaisiin. 

Kappaleen voit kuunnella esimerkiksi tästä. Tähteä ylistävät twiitit voit lukea alta. 

"Aina kun Nic käy käsiksi Rae Sremmurdin kappaleisiin, hänestä tulee HULLUN HYVÄ!" , eräs fani twiittasi. 

"NICKI ON USKOMATON SANOITTAJA", toinen twiittaaja hehkutti. 

Minaj on julkaissut kolme albumia, ja tiettävästi neljäs on tuloillaan, ehkä jopa vielä tämän vuoden aikana. Ainoastaan kolmen levyn ansiosta tähti on kuitenkin noussut ympäri maailmaa suosioon, ja rikkonut lukuisia listaennätyksiä.

Lähde: Independent

Lue myös: Nicki Minajin twerkkaus sekoitti keikkayleisön - katso video

Lue myös: Nyt on kurvit esillä - Nicki Minaj käänsi katseet läpinäkyvässä asussa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat