Kuva: Instagram

Justin Bieberiin yhdistetty mallikaunotar on uskomaton ilmestys - katso seksikkäät kuvat

25.11.2016 16:15 - Elisa Jalasjoki

Kaksikko nähtiin yhteisellä naku-uinnilla elokuussa.

Tänä vuonna otsikoissa ovat pyörineet huhut poptähti Justin Bieberin, 22, ja australialaisen bikinimalli Sahara Rayn, 23, mahdollisesta romanssista. Huhut kaksikon lämpimistä väleistä lähtivät liikkeelle sen jälkeen, kun heidät nähtiin naku-uinnilla Havaijilla elokuussa. 

Kumpikaan kaksikosta ei kommentoinut huhuja tapauksen jälkeen lainkaan. Rayn Instagram-tiliä vilkaisemalla ei kuitenkaan jää epäselväksi, mikä naisessa olisi Bieberin kiinnostuksen saanut heräämään. Ray on upea ilmestys.

Mallikaunotar tunnetaan rohkeista kuvistaan, joita tämä jakaa muun muassa Instagramissa. Ray ei epäröi lainkaan esitellä hoikkaa vartaloaan tai pitkiä sääriään.

Torstai-iltana tähti jakoi jälleen kuvapalvelussa paljastavan kuvan itsestään, joka tihkuu seksiä. Katso kyseinen kuva, sekä muita otoksia Raysta alta.

Ray on lisännyt tililleen myös kuvan, jossa itse Bieber näkyy. Kuvassa iloinen joukko istuu yhdessä autoss, tyytyväisen näköisinä. Katso kuva alta. 

Ray on yhdistetty aiemmin myös esimerkiksi australialaiseen pop-laulaja Cody Simpsoniin. Ironisesti nuorta herraa kutsutaan myös "Australian omaksi Justin Bieberiksi".

Lue myös: Liian innokas fani kävi käsiksi Justin Bieberiin - tähden puolustusreaktio kuvattiin videolle, katso

Lue myös: Justin Bieber vilautti uutta tatuointiaan kesken konsertin - katso mielipiteet jakava kuva

Kilpailut

Uusimmat