Povipommin koskettava kuva keräsi tuhansia osanottoja netissä - "Olen itkenyt tuntikausia"

29.11.2016 09:45 - Rea Tallgren

Coco Austin kertoi Facebookissa koskettavassa päivityksessä menettäneensä rakkaan koiransa.

Coco Austin, 37, on tunnettu paitsi kurveistaan myös hänen ja hänen räppärimiehensä Ice-T:n rakkaista lemmikkibulldogeistaan Spartacuksesta ja Maximuksesta.

Eilen Coco kuitenkin jakoi järkyttävän uutisen liittyen toiseen koiraansa. 

"Menetimme Spartacuksen tänään. Sille tehtiin polvileikkaus, leikkauksessa tuli komplikaatioita, eikä Spartacus selvinnyt niistä. Spartacus oli minun ja mieheni ensimmäinen, yhteinen koira. Hän oli kuin ensimmäinen yhteinen lapsemme. En ole koskaan tavannut samanlaista koiraa kuin Spartacus. Kaikki, jotka tapasivat sen, rakastuivat siihen ja sen inhimillisyyteen. Spartacus oli vasta kuusivuotias. Olen itkenyt tuntikausia. Olen shokissa."

Cocon ilmoitus keräsi nopeasti osanottoja. Kuvaan on reagoitu yli 100 000 kertaa, kommentteja on yli 13 000, joista suurin osa osanottoja. 

Myös Ice-T kertoi Spartacuksen poismenosta sosiaalisessa mediassa. Mies kirjoitti Twitteriin, että Spartacus oli ollut hänen paras ystävänsä. 

Cocolla ja Ice-T:llä on ollut oma Instagram-tili bulldog-kaksikolle. Siellä Spartacuksen ja Maximuksen kuva oli saanut tekstikseen surullisen kirjoituksen, jossa Maximus, joka oli siis Spartacuksen pentu, mietti, kuka hänen kanssaan jatkossa leikkisi. 

Lue myös: Povipommi Coco Austinin yksivuotias tytär tekee jo mallintöitä - katso

Kilpailut

Uusimmat