Kuva: Splash

Rillit huurussa -kaunottaren rakkaus kukoistaa - julkaisi hellän kuvan miehensä kanssa

09.12.2016 15:30 - Senja Rapila

Rakastunut Kaley Cuoco juhlisti 31-vuotissyntymäpäiviään viime viikon keskiviikkona ja lisäsi hiljattain suloisen kuvan pariskunnasta Instagram-tililleen.

Näyttelijä Kaley Cuocon, 31, sekä miljonäärisuvun vesan Karl Cookin, 25, suhteesta kerrottiin ensimmäisen kerran huhtikuussa, kun molempien Instagram-tileille alkoi ilmestyä yhteiskuvia, joissa näyttelijätär ja tämän kilparatsastaja-kulta suukottelivat toisiaan.

Nyt pariskunnan suhde on vakavoitunut ja lähipiiristä kuhistaan, että pariskunta on tällä hetkellä hyvin onnellinen. Kertoman mukaan Cuoco matkustaa paljon nuoren miesystävänsä mukana tämän kilpareissuilla.

31-vuotias kaunotar on Daily Mailin mukaan umpirakastunut Cookiin ja matkustaa tämän kanssa aina, kun Cookin pitää lähteä kaupungista. Cuoco ei edes usein tiedä milloin hän on kotona, sillä Cookin kilpamatkat voivat tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

- Cuoco on todella ihastunut, lähipiiristä kerrotaan.

Kaunotar julkaisi muutama päivä sitten suloisen kuvan perheestä Instagram-tilillään. Kuvassa nähdään Cuoco, hänen miesystävänsä sekä perheen koira Rex. Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Cuoco erosi viime vuonna aviomiehestään Ryan Sweetingistä. Pariskunta ehti olla yhdessä vain vähän päälle kaksi vuotta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Rillit huurussa -kaunotar julkaisi jäätävän kuvan - mitkä vatsalihakset!

Lue myös: Rillit huurussa -kaunotar julkaisi eroottisen kuvan näyttelijäkollegansa kanssa

Lue myös: Löysikö Rillit huurussa -kaunotar uuden rakkaan miljardöörisuvun vesasta? Katso yhteiskuvat

Kilpailut

Uusimmat