Kuva: AOP

Cristiano Ronaldon uusi kulta on superkaunis vaatekaupan myyjä - katso

12.12.2016 14:45 - Rea Tallgren

Nainen on juuri Ronaldon tyyppiä; hoikka ja tumma kaunotar.

Huippujalkapalloilija Cristiano Ronaldo, 31, on löytänyt rinnalleen uuden kullan. Hänen uusi tyttöystävänsä on Madridissa asuva Georgina Rodriguez.

Rodriguez työskentelee Guccin liikkeessä. Pitkähiuksinen ja kurvikas kaunotar on Ronaldon tyyppiä; hän on tumma, hoikka ja kaunis, aivan kuten Ronaldon pitkäaikainen ex-tyttöystävä, huippumalli Irina Shaykin oli. 

Irina Shayk. (kuva: AOP)

Rodriguez ja Ronaldo nähtiin ensimmäisiä kertoja yhdessä Disneylandissa, tosin tuolloin Ronaldo oli yrittänyt naamioitua muun muassa peruukin turvin. Tuoreemmissa kuvissa pariskunta viettää aikaa jalkapallopeliä katsellen. Mukana ottelussa oli myös Ronaldon poika, Cristiano Ronaldo Junior

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Toisin kuin Ronaldon aikaisemmat ihastukset, joihin lukeutuu muun muassa entinen Miss Espanja Desiree Cordero Ferrer, eivät ole ujostelleet julkisuutta, on Rodriguezin laita toisin. Hänen Instagram-tilinsäkään ei nimittäin ole julkinen. 

Aikaisemmin Ronaldon uskottiin seurustelevan todellisen kurvikaunottaren kanssa, joka ei julkisuutta pakoillut, ja jonka Instagram-kuvat saavat päät pyörälle. Katso kuvia huhutusta eksästä tästä

Lue myös: Cristiano Ronaldo poseeraa kuumissa alusvaatekuvissa - katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat