Kuva: Senja Rapila

Sanni antoi suomalaisille vinkkejä stressiin: "Yksi peruna kerrallaan"

14.12.2016 22:15 - Mika Parikka

Emma Gaala lähenee, jonka johdosta julkaistiin eri kategorioiden ehdokkaat. Sanni hätyyttelee jopa kuutta eri Emma-palkintoa.

Sanni hännystelee peräti kuutta eri Emma-palkintoa 4. helmikuuta juhlittavassa Emma Gaalassa. Vuosi on ollut Sannille kiireinen, mutta monella tapaa palkitseva. Jos hänen pitäisi nostaa yksi tietty asia muiden yli tältä vuodelta, mikä se olisi?

- Se hetki, kun levyni masteroitiin. Levyn teko oli aikamoinen savotta, koska samaan aikaan oli kesän festarikeikat käynnissä ja deadline puski päälle. Se oli iso rutistus ja kun sen sai valmiiksi, oli aika voittajafiilis, Sanni summaa.

Kesä oli siis hektinen. Moni olisi tuntenut stressiä, mutta ei Sanni. Nainen ei osaa stressata:

- Kyllä minulla nousee kierrokset tietyllä tavalla, jos vaikka tiedän, että levy masteroidaan huomenna ja minulla on kolme kappaletta laulamatta. Siinä kohtaa tulee sellainen tietynlainen toiminnallisuus esiin. Mutta en minä mitenkään eeppisesti stressaa, Sanni pohtii.

Suomi on tunnetusti stressin ja vatsahaavojen maa. Sannilla onkin jakaa muutama loistava vinkki meille kaikille:

- Joku sanoi joskus, että yksi peruna kerrallaan. Voit tehdä vain yhden asian kerralla, joten tee se mahdollisimman hyvin. Vasta sitten seuraava asia. Älä edes yritä tehdä kaikkea samalla sekunnilla. Ei tämä elämä loppujen lopuksi niin sairaan vakavaa ole. 

Jotain Sannin kiireestä kertoo se, ettei nainen oikein muistanut, että joulu on jo ovella:

- En edes muistanut, että joulu on kymmenen päivän päästä. Sitä elää niin hetkessä ja menee paikasta toiseen, ettei koko joulua kerkeä kelailemaan. En tiedä olenko jouluihminen, pää asia on, että pystyy olla perheen ja kavereiden kanssa ja juomaan vähän viiniä. Se on ehkä se minun jouluni pointti. En ole esimerkiksi ostanut vielä edes yhtään joululahjaa.

Sanni jahtaa Emma-pystejä muun muassa seuraavissa kategorioissa: vuoden naissolisti, vuoden albumi, vuoden biisi ja vuoden pop. 

Lue myös: Ruisrock julkaisi ensimmäiset kiinnityksensä - mukana menossa Alma ja Sanni

Lue myös: Sanni, laulatko Vahinko-kappaleellasi dyykkaamisesta vai byykkaamisesta?

Lue myös: Sanni paljasti rakkauden myrkyttäjän - kuuntele koko haastattelu

Kilpailut

Uusimmat