Kuva: AOP

Katariina Souri maailmantähden ylistämästä Playboy-kannesta: "Enää ei kaduta ollenkaan"

15.12.2016 13:01 - Anna Hopi

Souri sanoo, että on oppinut olemaan ylpeä Playboy-menneisyydestään ja katselee sitä hyväksyvin silmin.

Amerikkalainen burleskitähti Dita von Teese, 44, nousi Suomessa otsikoihin julkaistuaan omassa Facebook-faniryhmässään ja Instagramissa vuoden 1988 Playboyn kansikuvan, jota koristaa Kata Kärkkäinen, 48, eli nykyinen Katariina Souri. Kuvassa nähdään polkkahiuksinen Souri, joka poseeraa seksikkäästi kameralle.

"Tämä joulukuun 1988 kansikuva, jossa Playmate Kata Kärkkäinen nähdään, inspiroi minua aikoinaan värjäämään hiukseni vaaleista mustiksi. Kuka muistaa tämän kannen? Itse varastin tämän isäni sängyn alta ollessani 15-vuotias ja se on minulla edelleen.", Von Teese kirjoittaa kuvan ohessa.

Voicefi-sivustolle Souri kertoo olevansa todella otettu maailmantähden kommenteista.

- Dita on upea nainen ja tehnyt hienon uran omilla ehdoillaan. Hauskalla tavalla se Playboy aina silloin tällöin pomppaa erinäisin tavoin eteen. Enää kokemus ei kaduta ollenkaan, olen iloinen ja ylpeä että pääsin keskiaukeamaksi ja kansikuvasta olen aina tykännyt, sanoo nainen.

- Kansikuva kuvasi mua parhaiten. Ei ollut mitään turhan feminiinisiä hörhellyksiä eikä sellaista miestä mielyttävää keikistelyä. Kansikuva oli jotenkin pelkistetty ja selkeä, tunnistan siitä itseni ja persoonani. Se on mielestäni melkein muotilehden tai jonkin valokuvalehden kansi, eli poikkeaa melkoisesti Playboyn muista kansista.

Nykyään kirjailijana, taiteilijana ja astrologina työskentelevä Katariina Souri elää perhekeskeistä elämää puolisonsa Eliya Zweybergin, lastensa ja lemmikkiensä kanssa. Hän muistelee Playboy-aikojaan hyvillä mielin.

- Olin kuvan ottamisen aikaan 20-vuotias, enkä ymmärtänyt elämästä juuri mitään. Olin melkoisen eksyksissä ja hämilläni kaikesta. Kuvauksissa mulla oli kova koti-ikävä. Kun ilmoittivat että haluavat minut kanteen ja että sen kuvaamisen takia en pääsekään lähtemään sillä lennolla kotiin mikä alunperin oli buukattu, niin olin onneton ja itkin. Ikäväni oli niin suuri, muistelee Souri.

- Ehkä tuo haikeus näkyy hieman kannen ilmeessä, tai itse osaan sen siitä nähdä. Kuvaus kesti kuitenkin vain muutaman tunnin ja oli mahtavin ja helpoin kuvauspäivä kaikista. Kuva siis syntyi todella helposti ja vaivattomasti.

Lue myös: Amerikkalaistähti julkaisi Katariina Sourin Playboy-kuvan 1,6 miljoonalle seuraajalleen

Lue myös: Naiseen rakastunut Katariina Souri: Minuuteni kutistui aiemmissa suhteissani

Kilpailut

Uusimmat