Kuva: AOP

Ashton Kutcher ja Mila Kunis haluavat lisää lapsia: "Älkää yllättykö, jos Mila tulee taas raskaaksi"

19.12.2016 22:45 - Senja Rapila

Näyttelijäpariskunta sai toisen lapsensa vasta muutama viikko sitten. Pieni poikavauva sai nimekseen Dimitri Portwood Kutcher.

Näyttelijä Mila Kunis, 33, ja hänen miehensä Ashton Kutcher, 38, saivat toisen lapsensa joulukuun alussa. Perheen tuorein tulokas nimettiin Kunisin venäläisten sukujuurien mukaan ja pieni poikavauva sai nimekseen Dimitri Portwood Kutcher. Pariskunnalla oli ennestään yksi tytär, Wyatt Isabelle.

Vaikka Dimitrin syntymästä on vain pari viikkoa, kerrotaan nyt pariskunnan lähipiiristä, että Mila ja Ashton haluavat vielä lisää lapsia. Female First -julkaisun tietojen mukaan pariskunta suunnittelisi jo kolmannen vauvan tekoa.

- Ashton ja Mila eivät ole valmiita vauvanteko-osastolla. Mila haluaisi tehdä lapsen mahdollisimman nopeasti ja olisi valmis siihen ennen kuin Ashton olisi, lähipiiristä on paljastettu.

- He haluavat suuren perheen ja Milan mielestä on parempi, mitä nopeammin he saavat sen. Joten älkää yllättykö siitä, jos hän tulee raskaaksi uudelleen. 

Näyttelijäpariskunta meni naimisiin vuonna 2015. Kunis on aiemmin kertonut, ettei heidän parisuhteensa ollut täydellinen ennen kuin heidän esikoisensa Wyatt syntyi.

- Olen aina sanonut näin. Tiedät kyllä sen hetken, kun perheesi on kokonainen. Kun synnytin Wyattin, heti sen jälkeen tiesin, että meidän tulee hankkia toinen vauva. Tai me molemmat tiesimme. Me vain tunsimme sen. 

Lähde: Female First

Lue myös: Mikä kaunotar! Mila Kunis, 33, kuvattiin ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat