Kuva: Splash

Näyttelijä Anna Farisin adoptoima koira löydettiin nälkiintyneenä kadulta

19.12.2016 19:00 - Senja Rapila

Faris oli luovuttanut neljä vuotta sitten adoptoimansa koiran eteenpäin luvatta. Nyt Faris on joutunut maksamaan sen johdosta miltei 5000 euron sakot.

Marraskuun lopussa amerikkalaissivusto TMZ uutisoi, että näyttelijä Anna Farisin, 40, neljä vuotta sitten adoptoima koira löydettiin kadulta nälkiintyneenä. Kinder4Rescue -koiratarhan omistaja Laurel Kinder kertoi sivustolle silloin, että Farisia odottaa 5000 dollarin eli noin 4800 euron sakko sopimusrikkomuksesta. 

Kertoman mukaan Farisin allekirjoittamassa sopimuksessa kerrottiin, ettei koiraa saa antaa tai myydä eteenpäin ilman, että Kinder4Rescue tietää asiasta. Tietojen mukaan Faris oli kuitenkin antanut chihuahua-koiransa Peten eteenpäin ilman, että asiasta ilmoitettiin tarhalle. On kuitenkin ollut epäselvää, oliko "uusi koti" pysyvä vai hoitopaikka siksi ajaksi, kun näyttelijäpariskunta oli matkoilla. 

Tietojen mukaan koira kuitenkin karkasi tai hylättiin uudesta kodistaan, jonka seurauksena se löydettiin lopulta nälkiintyneenä kadulta. Hylätyn koiran löytämisen jälkeen Kinder4Rescuen asentama mikrosiru johdatti tarhan omistajat koiran adoptoineen henkilön jäljille, joka oli tässä tapauksessa suosittu näyttelijä Anna Faris.

Jo tuolloin kerrottiin, ettei näyttelijä vastannut koiratarhan puheluihin. Nyt TMZ kuitenkin uutisoi, että Faris on maksanut sopimusrikkomuksesta 5000 dollarin sanktion kommentoimatta asiaa sen enempää. Tietojen mukaan Pete etsii kuitenkin vielä tarhalla uutta, pysyvää kotia.

Näyttelijä Anna Faris miehensä Chris Prattin kanssa uuden Passengers-elokuvan ensi-illassa. (kuva: AOP)

Lähde: TMZ

Lue myös: Näyttelijäkomistus Chris Pratt opetti poikaansa kalastamaan - jakoi suloisen videon

Kilpailut

Uusimmat