Kuva: AOP

Kim Kardashianista vihdoinkin uusia somekuvia - päällä ihoa nuoleva mekko!

27.12.2016 19:36 - Senni Loikala - Luettu 7 362 kertaa

Mediaa vältelleen seurapiirikaunottaren puolisisko Kylie Jenner raotti verhoa Kim Kardashianin elämään.

Amerikkalainen tositv-tähti Kim Kardashian, 36, on vältellyt mediaa jouduttuaan järkyttävän ryöstön uhriksi Pariisissa viime syksynä. Lisäksi Kimiä koetteli hänen räppärimiehensä Kanye Westin, 39, marraskuussa saama hermoromahdus, jonka takia West joutui yli viikoksi sairaalaan.

Kimistä on saatu vain muutama kuva julkisuuteen vaikean syksyn aikana. Lisäksi pariskunnan ympärillä velloivat huhut avioerosta.

Kimin puolisisko Kylie Jenner on nyt raottanut verhoa Kimin elämään julkaisemalla maanantaina Instagram-kuvan, jossa Kim poseeraa siskojensa kanssa kameralle.

Kimin ja Kylien lisäksi kuvassa ovat Kourtney ja Khloe Kardashian. Kuvasta puuttuu Kimin toinen puolisisko Kendall Jenner. Kuvassa siskokset ovat viettämässä joulua.

Kuten otoksesta nähdään, edustaa Kim tyrmäävässä ja elegantissa lookissa. Siihen kuuluvat pitkä, kultainen mekko sekä paksu kaulakoru.

Katso alta tuore joulukuva, jossa Kim edustaa siskojensa kanssa.

Kendall where u at ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Seurapiirisiskokset jakoivat jouluaattona Snapchatissa myös videon Kimistä. Videolla he kuvaavat Kimiä ja kehuvat tämän tyyliä. Pätkällä nähdään myös, että Kimillä on alahuulessaan huulikoru, mutta lävistyksen sijaan kyseessä voi olla myös irrotettava huulikoru.

Katso Instagramissa myöhemmin julkaistu Snapchat-video Kimistä alta.

She's backkkk 😍😍🎄🎄 #KimKardashianWest 🔥🔥🔥 @kimkardashian via @khloekardashian's #snapchat

A post shared by Kim Kardashian West (@allthingskkw) on

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Näyttää siltä, että Kim saattaa pian olla valmis esiintymään jälleen normaalisti julkisuudessa. Hänet nähtiin hiljattain jopa Love-lehden videokalenterissa. Pääset katsomaan monien seksikkäänä pitämän videon tästä.

Suosittelemme

Uusimmat