Kuva: YouTube

Twin Peaksin kolmannen tuotantokauden alkamispäivämäärä julki - alkaa jo ennen kesää!

10.01.2017 17:33 - Senja Rapila

Edellisen tuotantokauden alkamisesta on kulunut 26 vuotta, kun kolmas tuotantokausi pärähtää käyntiin toukokuussa 2017.

Kuten on aiemmin uutisoitu, Twin Peaks eli elokuvaohjaaja Davin Lynchin sekä Mark Frostin kulttimaineeseen pinkaissut televisiosarja, on saamassa jatkoa tänä vuonna.

Tulevan tuotantokauden alkamispäivää on arvuuteltu aktiivisesti, mutta nyt se on saanut vahvistuksen: Sarjan odotettu kolmas tuotantokausi alkaa toukokuun 21. päivä kahden tunnin avausjaksolla. Sarjan ensimmäiset jaksot - sekä kolmannen ja neljännen jakson - pääsee katsomaan muun muassa Showtime-kaapelitelevisioverkosta kyseisenä päivänä.

Tulevalla tuotantokaudella nähdään runsaasti alkuperäisiä näyttelijöitä, mutta niiden lisäksi myös uusia kasvoja. Vanhoista tähdistä sarjaan palaavat muun muassa Kyle MacLachlan, joka esitti sarjassa Dale Cooperia. Myös murhattua Laura Palmeria sarjassa esittänyt Sheryl Lee sekä murhaaja Leland Palmeria esittänyt Ray Wise ovat mukana tulevalla tuotantokaudella.

Viime vuoden lopussa julkaistiin myös vihjaileva tiiseri tulevalta kaudelta. Lyhyellä pätkällä esiintyi suositun kauhusarjan luoja David Lynch.

Lähde: Metro, Digital Spy

Lue myös: Muistatko Twin Peaksin? Nyt 90-luvun hittisarjasta tehtiin vaatemallisto

Kilpailut

Uusimmat