Kuva: AOP

ET: Kivuista kärsivä Riitta Väisänen luottaa henkimaailman apuun

13.01.2017 14:15 - Vilma Kaura

Nainen ei ole lannistunut elämän tuomista takaiskuista.

Juontajana työskentelevä Riitta Väisänen, 62, kertoo tuoreimman ET-lehden Terveys-liitteessä elävänsä arkeaan yhdessä kipujen ja erilaisten terveysongelmien kanssa. Nainen on kärsinyt nuoresta lähtien ajoittaisesta migreenistä, jonka lisäksi hän joutuu lääkitsemään itseään korkean verenpaineen ja rytmihäiriöiden vuoksi. Nilkassa vaivaava punajäkälä on myös viivästyttänyt Väisäsen pääsyä polven tekonivelleikkaukseen.

Terveysongelmien ohella huolta arkeen aiheuttaa myös stressi toimeentulosta.

Väisänen ei ole kuitenkaan lannistunut kokemistaan takaiskuista vaan on hakenut sitkeästi apua henkimaailman puolelta. Nainen kertoo käyvänsä säännöllisesti meedio Marja Pennasen istuinnoissa. Yhdeksi auttajakseen Väisänen nimeää edesmenneen Pertti ”Spede” Pasasen, jolta juontaja kertoo saaneensa viestejä tuonpuoleisesta.

Erikoiset sattumat seuraavat

Väisänen huomauttaa erikoisten sattumien ja tapahtumien seuraavan häntä erilaisissa paikoissa. Eräs näistä tapahtui naisen kotipihalla hevostallissa, jossa hän joutui hyvästelemään ratsunsa viimeiselle matkalleen.

- Ratsuni Sievä jouduttiin lopettamaan kaviokuumeen takia neljä vuotta sitten. Se yö oli kylmä ja myrskyinen ja koko tilanne kaikin puolin ahdistava. Samalla sekunnilla, kun hevonen sai piikin ja kaatui, sen viereen loikkasi jostakin ihan vieras punaturkkinen kissa. Samansävyinen kuin kuollut hevonen, samanlainen valkea läikkä päässä, Väisänen muistelee ET:n haastattelussa.

Ihmeellinen tapahtuma sai jatkoa myöhemmin, kun Väisänen huomasi Karviseksi nimetyn kissan viihtyvän tallissa kuin kotonaan. Juontaja ei pidä sattumana sitä, että kissan lempipaikka on vuosien jälkeen lähellä kuolleen hevosen nimikkokarsinaa.

Lähde: ET

Lue myös: Janne Katajan lomamatka muuttui painajaiseksi: Thaimaan tulvat toivat käärmeitä loma-asuntoon!

Lue myös: Ex-Salkkarit-tähdelle kova takaisku työelämässä - julkaisi rehellisen kirjoituksen

Kilpailut

Uusimmat