Kuva: Senja Rapila

Juno ahdistui pettämiskohun alkuvaiheista: "Kaikki ihmiset tuijottivat"

29.01.2017 22:15 - Senja Rapila

Räppäri pitää hyvänä asiana sitä, että molemmilla on omat ystäväpiirit, eikä yhteentörmäyksiä tule kuin harvoin.

Räppäri Juno, 30, joutui viime vuonna melkoisen ryöpytyksen keskelle, kun hänen kerrottiin pettäneen silloista vaimoaan Jannaa, 35. Vielä syyskuussa Juno myönsi, että asia oli liian tuore käsiteltäväksi hänelle. Nyt valoa on alkanut paistaa risukasaan ja räppäri kertoo, että hänen elämänsä keskittyy hyvin paljon musiikkiin ja omaan perheeseen.

- Tehty paljon musaa ja hengannut paljon lasten kanssa. Olen saanut olla ihan rauhassa, nyt ei ole pitkään aikaan enää kukaan kuumottanut, Juno kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Kun suurempi yleisö sai vihiä pettämisestä, alkoi hurja vuoristorata. Vastaantulijat mulkoilivat ja hetken ajan jokainen kuuma otsikko käsitteli pettämiskohua, jolle ei saatu ensialkuun vahvistusta.

Lopulta asia selvisi, ja Janna jätti avioerohakemuksen vuoden 2015 helmikuussa Vantaan Käräjäoikeuteen. 

Alkuvaihe rankka

Suosikkiräppäri myöntää Voice.fi:n haastattelussa, että eron alkuvaihe oli osaltaan rankka.

- Ehkä enemmän se, kun jossain vaiheessa kaikki ihmiset tuijottivat ja olin silleen, että kamoon älkää jaksako, antakaa minun olla jo, Juno hymähtää väsyneen oloisesti haastattelussa.

- Aina olen kuitenkin ollut niin, ettei ihan hirveästi jaksa stressata, koska siitä ei ole mitään hyötyä. Menisi vain päivä pilalle. Sitten jossain vaiheessa vain tajusi, että antaa olla. Ihan sama, mitä väliä vaikka ihmiset tuijottaa.

Kun Junolta kysyy, onko hän päässyt yli asiasta, vastaus tuntuu olevan huomattavan monimutkainen.

- Joo, joo ja en. Asioita olisi voinut hoitaa eri tavalla.

Välillä kaduttaa

Juno myöntää haastattelun ohella, että välillä tapahtunut kaduttaa.

- Kyllä minua aina välillä. Riippuu vähän mitä, tosissaan jotain asioita olisi voinut tehdä toisin. Mutta aika harvoin mitään silleen olen katunut, että olisi jotenkin että fuck, tolleen ei olisi pitänyt tehdä. Mutta se, että miten on tehnyt jotain on ehkä se, mitä on välillä miettinyt. Että olisi voinut hoitaa vähän ehkä paremmin, hän kommentoi.

Nykyään ex-pariskunta näkee harvoin toisiaan. Toista ei tarvitse vältellä, koska molempien ystäväpiirit ovat täysin erilaiset.

- Ei nyt hirveästi olla puhuttu Jannan kanssa, mutta pari kertaa ollaan nähty. Meillä on onneksi tavallaan aika helppoa, jos pitäisi vältellä, koska meillä on aika eri kaveripiirit. Pääsääntöisesti Jannalla on muusikkofrendejä kun itsellä taas on räppärifrendejä. Se on kuitenkin aika pitkälti eri skene.

- Totta kai haluaa, että sillä menee hyvin ja että se menestyy. Ei ole mitään sellaista, että olisi mitenkään mitään negatiivista sanottavaa.

Lue myös: Anna: Jouni Hynynen avioliitostaan: "Ensimmäistä kertaa tuntuu, että on helppo olla naisen kanssa"

Kilpailut

Uusimmat