Kuva: AOP

Ruby Rose saapui ensi-iltaan seksikkäänä - pelkät rintaliivit takin alla

31.01.2017 10:15 - Rea Tallgren

Ruby Rose on noussut seksisymboliksi, eikä ihme kun kauniin naisen asuvalintojakin katsoo.

Orange Is the New Black -tähti Ruby Rose saapui John Wick: Chapter 2 -elokuvan ensi-iltaan Hollywoodissa seksikkäässä asussa. Rose oli pukeutunut tiukkoihin mustiin housuihin ja valkoiseen, oversize-jakkuun. Nainen oli jättänyt takin auki ja sen alta paljastuivat massiiviset kaulakorut sekä mustat pitsirintaliivit. 

Rose on tunnettu niin mallina kuin dj'näkin. OITNB-sarjan nostettua hänet suuren yleisön tietoisuuteen ja seksisymboliksi, on hänen uransa lähtenyt hurjaan nousuun. Rose nähdään muun muassa tuoreessa xXx: Return of Xander Cage -elokuvassa, joka pyörii parhaillaan Suomessakin elokuvateattereissa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Rose on seurustellut jo jonkin aikaa The Veronicas -yhtyeen Jess Origliasson kanssa. Rose myös ohjasi yhtyeen musiikkivideon, jolla hän itse viihtyi hyvinkin läheisissä tunnelmissa tyttöystävänsä kanssa niin sängyssä kuin kylpyammeessakin. 

Katso tuo seksikäs video alta. Video on kerännyt YouTubessa reilussa kahdessa kuukaudessa jo yli 10 000 000 katselukertaa, eikä varmasti pelkästään musiikillisen antinsa takia. 

Lue myös: Ruby Rosen metallinen gaala-look käänsi katseita - paljasti tatuoinnit pitkälle napaan asti

Lue myös: Ruby Rose räjäytti potin gaala-lookillaan - todisti, että housupukukin voi olla superseksikäs

Kilpailut

Uusimmat