Kuva: AOP

Ufojen takia Blink-182:sta eronnut laulaja ohjaa paranormaaleihin ilmiöihin keskittyvän elokuvan

06.02.2017 09:45 - Senja Rapila

Tom DeLongen jätti suosikkibändin kaksi vuotta sitten, koska halusi keskittyä avaruusolentojen tutkimiseen.

On kerrottu aiemmin, että Blink-182 -yhtyeen entinen keulahahmo Tom DeLonge, 41, jätti yhtyeen tutkiakseen avaruusolentoja. DeLonge jättäytyi yhtyeestä vuoden 2015 tammikuussa.

- Minut on siunattu mahdollisuudella kommunikoida jonkin kanssa, mistä olen ollut intohimoisesti kiinnostunut koko elämäni ajan - jollain, jolla on mahdollisuus muuttaa maailmaa ajan mittaan, DeLonge on kertonut.

Nyt The Hollywood Reporter uutisoi, että DeLongella olisi aiheeseen liittyvä projekti käsissään: hän nimittäin ohjaa Strange Times sci-fi -sarjakuvatrilogiaan pohjautuvan uuden elokuvan. Elokuva kertoo kapinallisista skeittareista, jotka tutkivat erilaisia paranormaaleita ilmiöitä kotikaupungissaan. Voi siis olla, että "paranormaaleihin ilmiöihin" kuuluvat myös ufojen kohtaamiset.

Ohjaamisen lisäksi DeLonge on myös käsikirjoittanut uuden elokuvan. Entinen Blink-182 -rokkarin lisäksi käsikirjoittamiseen osallistui Ben Kull. DeLonge on työskennellyt yhdessä myös vuonna 2014 animoidun lyhytelokuvan Poet Anderson: The Dreamwalker merkeissä.

Elokuvan soundtrack tulee DeLongen omalta bändiltä, Angels & Airwavesilta. Elokuvan tuontannon on määrä alkaa ensi syksynä.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lue myös: "Saksalainen death metal -kappale iskee hilseet kuulijan päästä"

Kilpailut

Uusimmat