Kuva: Senja Rapila

Anna: Krista Siegfrids avoimena suhteensa vaikeuksista: "Pitäisi löytää aikaa perheen perustamiseen"

06.02.2017 13:15 - Senja Rapila

Ruotsin euroviisuedustajaksi pyrkivä Siegfrids kihlautui miehensä kanssa vuonna 2014 kymmenen vuoden seurustelun jälkeen.

Laulaja Krista Siegfrids, 31, pyrkii Ruotsin euroviisuedustajaksi hyvin henkilökohtaisella kappaleella Snurra min jord. Anna-lehti kertoo, että Siegfridsin mukaan kappale kertoo siitä, kuinka pitkässä parisuhteessa olevat löytäisivät yhteistä aikaa. Vaikka molemmilla saattaisikin olla omat pyrkimykset ja omat päämäärät, suhteen saa toimimaan vain niin, jos päättää taistella sen puolesta.

Ding Dong! ja Marry Me -kappaleistaan tuttu kaunotar kihlautui miehensä Janne Grönroosin kanssa kymmenen vuoden seurustelun jälkeen syksyllä 2014.

- Herranjumala, olemme olleet yhdessä todella kauan, jotain 12 vuotta. Meidän suhteemme vaikeus on, että tykkäämme molemmat tehdä uraa. Yhteistä aikaa on välillä todella vaikea löytää. Ristiriita tulee siinä, kun pitäisi löytää aikaa perheen perustamiseen ja kaikkiin perinteisiin asioihin. Snurra min jord kertoo siitä, ja toivon ja uskon, että muutkin ihmiset voivat samastua siihen, Krista kertoi Anna-lehdelle.

- On kuitenkin hyvä, että olemme Jannen kanssa molemmat samanlaisia. Jos minulla olisi mies, joka ei ymmärtäisi paloani, ei suhde ikinä toimisi.

Krista myöntää, että vaikka pariskunnan suhde onkin hyvällä pohjalla, on välillä siinä myös alamäkiä ja erilaisia koettelemuksia. Niistä kuitenkin selvitään puhumalla.

- Olemme tehneet yhdessä sellaisia valintoja, että menemme yhdessä ja käsi kädessä kohti kaikkia kokemuksia. Totta kai välillä on vaikeaa, mutta yritämme puhua kaikesta ja rakastaa. Tähän asti olemme pystyneet tekemään omat ratkaisumme siitä miten suhde saadaan toimimaan ja toivon, että pystymme ratkaisuja jatkossakin tekemään, Krista toteaa.

- Rakastamme toisiamme niin paljon, että kyllä me pysymme yhdessä.

Lähde: Anna

Lue myös: Lauri Ylönen toi Katriina-rakkaansa julkisuuteen - muuttavat pian yhdessä Suomeen

Lue myös: Krista Siegfridsin rohkea kaula-aukko varasti huomion Emma Gaalassa - "Mulla on J.Lo-fiilis"

Kilpailut

Uusimmat