Kuva: AOP

Matti Nykänen tähdittää omaa revyy-show'ta: "Jännittää paljon"

06.02.2017 13:40 - Anna Hopi

Suomen tunnetuin mäkikotka tekee jälleen uuden aluevaltauksen.

Matti Nykänen on tunnettu monien tempausten miehenä. Nyt entinen mäkikotka ja viihdyttäjä on päättänyt ottaa vastaan uuden aluevaltauksen. Hän tähdittää huhtikuussa ensi-iltansa saavaa Matti Nykänen – Show Not! –revyytä.

Show-esityksesä ovat mukana myös Meiju Suvas ja Drag-artisti Divet alias Marko Vainio, Esa Nummela ja Anniina Jokinen. Erikoisena elementtinä esityksessä tullaan näkemään virtuaali-Matti Nykänen.

Nykänen kertoo innostuneensa musiikki-esityksen ideasta niin paljon, että suostui heti mukaan produktioon.

- Olin heti mukana, kun esityksen tuottaja Esa Nummela tällaista, minulle hiukan erikoisempaa juttua ehdotti. Keikkojahan mulla on hurjasti takana, mutta kyllä tämä tämmöinen teatterijuttu jännittää aika paljonkin. Tosin olen sitä mieltä, että jos ei jännitä, niin eihän siitä mitään tule. Ja minähän esitän showssa vain itseäni, niin eihän siinä silloin mitään näytellä tarvitse, Matti nauraa.

- En ole halunnut puuttua esityksen käsikirjoitukseen. Iloista ja viihdyttävää juttua lähdetään tekemään, ja vaikka sieltä varmasti tulee esille joitain vaikeitakin juttuja, niin mitäs sitä totuutta muuttelemaan.

Matti-revyy kiertää kolmellakymmenellä paikkakunnalla Suomea. Ensi-ilta on Jyväskylän Cumulus Resort Laajavuoressa lauantaina 8. huhtikuuta. Muita paikkakuntia ovat muun muassa Hämeenlinna ja Ikaalinen ja Somero.
 

(kuva: AOP)

Lue myös: Matti Nykänen: Toivon, ettei Matti-elokuvaa olisi tehty ollenkaan

Kilpailut

Uusimmat