Kuva: AOP

"Mitä tisseilläni on tekemistä sen kanssa?" Emma Watson hämmästyi tuoreesta feminismikohusta

05.03.2017 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä Emma Watsonia kritisoitiin epäuskottavaksi feministiksi sen jälkeen, kun hän poseerasi rinnat liki paljastavissa kuvissa.

Näyttelijä ja feministiaktivisti Emma Watson, 26, joutui kohun keskelle poseerattuaan paljastavissa kuvissa Vanity Fair -lehdelle. Nainen poseerasi kuvissa ilman rintaliivejä vain harsomainen yläosa ja valkoinen neule rintojensa peittona. Voit katsoa kuvan alta:

Emma Watsonia alettiin sosiaalisessa mediassa kritisoida kuvan takia, sillä joidenkin mielestä tämänkaltaisessa kuvassa poseeraaminen söi Watsonin uskottavuutta feministinä. Jotkut jopa kutsuivat naista tekopyhäksi. Nyt Watson on viitannut kohuun uudessa BBC:n haastatteluvideossa.

- Feminismissä on kyse siitä, että annetaan naisille vaihtoehtoja. Feminismi ei ole mikään keppi, jolla hakataan toisia naisia. Kyse on vapaudesta ja vapautumisesta. Kyse on tasa-arvosta. En todella tiedä, mitä tisseilläni on tekemistä sen kanssa. Se on todella hämmentävää, Watson sanoo.

Voit katsoa videopätkän alta:

Emma Watson näyttelee toista pääosaa 17. maaliskuuta ensi-iltaan saapuvassa Kaunotar ja hirviö -elokuvassa. Kirjoitimme aiemmin, että Watsonin myötävaikutuksella Kaunottaren ja hirviön tarinasta tehtiin aiempaa feministisempi. Voit lukea jutun tästä linkistä.

Lue myös: Emma Watson omaa ihastuttavan lauluäänen - katso tuore klippi Kaunotar ja hirviö -elokuvasta

Lähteet: BBC, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat