Kuva: AOP

"Mitä tisseilläni on tekemistä sen kanssa?" Emma Watson hämmästyi tuoreesta feminismikohusta

05.03.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä Emma Watsonia kritisoitiin epäuskottavaksi feministiksi sen jälkeen, kun hän poseerasi rinnat liki paljastavissa kuvissa.

Näyttelijä ja feministiaktivisti Emma Watson, 26, joutui kohun keskelle poseerattuaan paljastavissa kuvissa Vanity Fair -lehdelle. Nainen poseerasi kuvissa ilman rintaliivejä vain harsomainen yläosa ja valkoinen neule rintojensa peittona. Voit katsoa kuvan alta:

Emma Watsonia alettiin sosiaalisessa mediassa kritisoida kuvan takia, sillä joidenkin mielestä tämänkaltaisessa kuvassa poseeraaminen söi Watsonin uskottavuutta feministinä. Jotkut jopa kutsuivat naista tekopyhäksi. Nyt Watson on viitannut kohuun uudessa BBC:n haastatteluvideossa.

- Feminismissä on kyse siitä, että annetaan naisille vaihtoehtoja. Feminismi ei ole mikään keppi, jolla hakataan toisia naisia. Kyse on vapaudesta ja vapautumisesta. Kyse on tasa-arvosta. En todella tiedä, mitä tisseilläni on tekemistä sen kanssa. Se on todella hämmentävää, Watson sanoo.

Voit katsoa videopätkän alta:

Emma Watson näyttelee toista pääosaa 17. maaliskuuta ensi-iltaan saapuvassa Kaunotar ja hirviö -elokuvassa. Kirjoitimme aiemmin, että Watsonin myötävaikutuksella Kaunottaren ja hirviön tarinasta tehtiin aiempaa feministisempi. Voit lukea jutun tästä linkistä.

Lue myös: Emma Watson omaa ihastuttavan lauluäänen - katso tuore klippi Kaunotar ja hirviö -elokuvasta

Lähteet: BBC, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat