Kuva: AOP

Amy Schumer laihdutti elokuvaroolia varten Hollywoodin suosituksesta - lihotti myöhemmin kostoksi!

08.03.2017 17:45 - Senja Rapila

Näyttelijätär kertoo, että tuntee olonsa seksikkääksi normaalissa kropassaan.

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer, 35, on puhunut rehellisesti painostaan tuoreessa, Netflixiin ilmestyneessä stand up -spesiaalijaksossa Amy Schumer: The Leather Special

Viime vuonna historiaa tehnyt, ensimmäisenä naisena 10 rikkaimman koomikon listalle päässyt Schumer on kertonut, että hän ei ole koskaan sopinut Hollywoodin painostandardeihin.

- Olen sitä, mitä Hollywoodissa sanotaan "hyvin läskiksi". Joku selitti minulle joskus, että 'Ihan vain jotta tiedät Amy, ei mitään paineita, mutta jos painat yli 63 kiloa, se sattuu ihmisten silmiin', Schumer on kertonut Huffington Postin mukaan.

- Ja minä vain nielin sen asian. Mietin, että okei. Olen uusi täällä. Joten pudotin painoa.

Lihotti "kostoksi"

Vaikka Hollywoodissa oltiin tyytyväisiä Schumerin laihduttaessa, ja hän näyttelikin laihdutusprojektin jälkeen elokuvassa Trainwreck, ei näyttelijätär tuntenut koskaan oloaan mukavaksi omassa vartalossaan.

- Näytän hyvin tyhmältä laihana. Tyhmä pääni pysyy saman kokoisena, mutta kroppani vain kutistuu. Kukaan ei pidä siitä. Se ei näytä hyvältä minun tapauksessani, hän kertoo.

Huffington Postin mukana Trainwreck-elokuvan kuvauksen jälkeen Schumer päättikin palata takaisin alkuperäiseen painoonsa "kostoksi" Hollywoodille ja sen kauneusihanteille.

- Tunnen oloni hyvin mukavaksi kropassani. Tunnen oloni vahvaksi, terveeksi ja seksikkääksi.

Voit katsoa Trainwreck-elokuvan trailerin alapuolelta.

Olemme myös aiemmin kertoneet Schumerin reaktiosta siihen, kun hänet laitettiin naistenlehdessä plus-kokoisten numeroon. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Koomikko Amy Schumer teki historiaa

Lue myös: Tyra Banks 73 kiloa, Sofia Vergara 59 kiloa... - julkkistähdet paljastavat painonsa

Lue myös: Näyttelijä Amy Schumer mainosti tamponiaan punaisella matolla - reaktiot rajusti kahtia

Lue myös: Näyttelijäkaunotar ensimmäisestä kerrastaan: "Mies sanoi olevansa pahoillaan"

Kilpailut

Uusimmat