Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin mies Scott Disick tunnustaa: "Olen seksiriippuvainen!"

10.03.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin myrskyisää suhdetta käydään läpi tulevalla Keeping Up With The Kardashians -kaudella.

Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-sarjan seuraavasta kaudesta on julkaistu uusi, dramaattinen traileri. Traileri valottaa muun muassa Kourtney Kardashianin, 37, ja hänen miehensä Scott Disickin välejä. Pariskunta erosi kesällä 2015 melkein kymmenen vuoden seurustelun jälkeen, mutta on vähän aikaa sitten palannut yhteen. Eron jälkeen Disickin huhuttiin alkaneen tapailla toista naista, ja myös Kardashianin ympärillä liikkui huhuja uusista kumppaneista.

Trailerilla Disick ensin kuvailee Kardashiania hänen ”elämänsä rakkaudeksi”. Myöhemmin Disick huudahtaa tuohtuneen kuuloisena, että ”Olen seksiriippuvainen!” Trailerivideolla nähdään myös, miten mietteliään oloinen Kardashian sanoo, että ”Ei tämä vain tule koskaan toimimaan”.

Disickillä ja Kardashianilla on kolme yhteistä lasta. Pariskunnan on huhuttu odottavan nyt neljättä lastaan, mutta asiasta ei ole vielä annettu virallista vahvistusta.

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi kuvan huulikorua pitävästä tyttärestään - ihmiset kauhistuivat

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat