Kuva: Splash

Julkkisäiti avoimena yksinhuoltaja-arjestaan: "Olen eronnut, ja se on kamalaa"

29.03.2017 15:45 - Tiina Svensk

Laulaja-näyttelijä Hilary Duffia ei vaivaannuta puhua sinkkuäitiyden tuomista haasteista.

Laulaja ja näyttelijä Hilary Duff, 29, sai esikoisensa vuonna 2012. Luca-pojan syntymän jälkeen artisti erosi lapsen isästä, NHL-pelaaja Mike Comriesta. Neljän vuoden avioliitto päättyi eroon Lucan ollessa vain kaksi vuotta vanha. Sen jälkeen Duffille on hänen omien sanojensa mukaan tullut varsin tutuksi yksinhuoltajaäidin arki, kertoo Self.

Avioero toi mukanaan myös pettymyksiä

Duff kertoo avioeron päättyneen hyvin, mutta näyttelijä kantaa paljon vastuuta lapsen kasvattamisesta Lucan isän ollessa pelireissuilla. Sen vuoksi yksinhuoltajaäidin arki on tullut kokeneelle uranaiselle varsin tutuksi - hyvine ja huonoine hetkineen.

- Olen eronnut, ja se on kamalaa. Kun Mike on tien päällä, Luca on vastuullani viikkokausia. Kun Mike tulee kotiin, sysään pojan hänelle ja totean: "Hän on sinun vastuullasi nyt, moikka!"

Duff kertoi avoimesti myös pettymyksistään, joita avioero toi tullessaan.

- Monet olettivat minun hankkivan pian toisen lapsen. Se oli kamalaa, kun piti myöntää, että toista lasta ei ole tulossa hetkeen.

Huonoa omatuntoa vapaa-ajasta

Duff on työskennellyt 6-vuotiaasta asti, joten äitiys on tuonut työntekoon merkittävän tauon. 

- Aluksi stressasin siitä, kun olin niin pitkään paikoillani tekemättä mitään. Ja se oli naurettavaa, koska äitinä on aivan ok olla hetki tekemättä yhtään mitään!

Duff on jakanut seuraajilleen myös mielellään kuvia poikansa kanssa vietetystä kotiarjesta. Voit katsoa kuvia alta. Jos kuvat eivät näy, löydät ne Hilary Duffin Instagramista täältä.

Lue myös: Suomalainen julkkisäiti avautuu: Heräsin kipuihin, koska rintani olivat liian täynnä maitoa

Lähde: Self

Kilpailut

Uusimmat