Kuva: Markus Laakso

Turmion Kätilöiden MC Raaka Pee: Ilman bändiä olisin varmaan kuollut

05.04.2017 16:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

MC Raaka Peen mukaan yhtye on ollut hänen pelastajansa.

Turmion Kätilöiden uusin albumi, Dance Panique näki päivänvalon 17. maaliskuuta. Kyseessä on vuodesta 2003 saakka tahkoneen yhtyeen 7. levy, joka on samalla myös viimeinen, jossa on mukana laulaja Spektaakkeli.

Yhtyeen perustajajäsenenä ja laulajana tutuksi tullut MC Raaka Pee eli Petja Turunen nauttii vielä vuosienkin jälkeen täysillä bänditoiminnasta. Itse asiassa hän on vakaasti sitä mieltä, että yhtye on toiminut hänen pelastajanaan.

- Kyllä yhtye ja perhe ovat minut pelastaneet. Olen todella onnellinen siitä, että minulla on perhe ja lapsia, jotka tuovat jarruja elämään, jotta löytää jotain muutakin rakkautta kuin se pelkkä pään sisällä oleva hullumyrsky, jota jokainen tahoillamme yritetään nauhalle toteuttaa, Turunen kertoo Radio Cityn Henkka Laukan haastattelussa.

- En tiedä missä olisin, jos Kätilöitä ei olisi. Varmaan olisin kuollut tai sitten pettyneenä jossain ammatissa, jota en halua tehdä. Tämä on kuitenkin ainut asia, jota haluan tehdä ja kaikki rahat mitä mulla on koskaan ollut, olen käyttänyt tähän.

Rivoista, mutta kantaaottavista sanoituksistaan tutun bändin keulakuvalla on siis toinenkin puoli. Arkisin hän vaihtaa rock-tähden elämän koti-isän työhön. Perheeseen kuuluukin vaimon lisäksi neljä poikaa ja yksi tyttö.

- Olen ehkä vähän ankara isä ja minulla on tiukat säännöt. Mutta kyllä meillä silti hauskaa on.

- Kyllä se kätilöys taustalla on myös kotioloissa, sellaisena positiivisena meininkinä. Näen että sillä voi opettaa lapsille aitoutta ja sitä, että ei tarvitse pelätä itsensä ilmaisemista.

Turunen onkin todella kiitollinen siitä, että Turmion Kätilöt -yhtye tunnetaan siitä, että se on onnistunut yhdistämään muusikon elämän sekä perheen.

- Olen kiitollinen siitä, että olen saanut haalittua turvakseni perheen. Ilman sitä, en varmastikaan olisi tässä. Se jarruttaa ja pelastaa. Rakkaus pelastaa hunningolta ja tuo merkitystä, Turunen toteaa.

Kilpailut

Uusimmat