Mallikaunotar sai karua palautetta ihonväristään - nokkelasta vastauksesta hitti

05.04.2017 20:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vastaus kiertää kovaa vauhtia Twitterissä.

19-vuotias Mimi Mbah joutui karujen kommenttien kohteeksi Twitterissä jaettujen kuvien vuoksi. Onneksi hän ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi kommenttien edessä, vaan vastasi tilanteeseen upealla tavalla.

Mbahin kuvia jaettiin siis viime viikolla Twitter-tilillä, jossa juhlitaan afrikkalaisten ihmisten kauneutta. Kuvat saivat pienessä hetkessä hurjasti positiivista palautetta, mutta ikävä kyllä, eräs kommentti erosi muista melkoisesti.

Kyseisen Twitter-käyttäjän kommentti nimittäin oli vapaasi suomennettuna seuraavanlainen: "Jos hän olisi hiukan vaaleampi, hän oli polttavan kuuma."

Mbah ei säikähtänyt kommenttia, vaan vastasi siihen omalla nerokkaalla tavallaan, joka teki hänen twiitistään todellisen hitin.

"Ei kiitos. En todellakaan vaihtaisi ihonväriäni maailman vuoksi. Ja sitä paitsi, olen kuuma."

Mbahin vastaus keräsi hetkessä yli 21 000 uudenlleentwiittausta ja tykkäyksiäkin on kertynyt jo yli 50 000.

- Kun näin kyseisen twiitin, olin todella surullinen. Kuulin moisia kommentteja ollessani nuori, mutta en osannut edes ajatella, että aikuinen ihminen voisi ajatella niin, Mbah kertoo Metro-lehdelle.

- En ole aina ollut kovinkaan itsevarma, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän opin rakastamaan itseäni. On hienoa tietää, että itsevarmuuteni saattaa auttaa myös jotain muuta, hän jatkaa.

Mbahin Instagram-tiliin voit tutustua alta.

Lue myös: 19-vuotiasta olympiamitalistia haukuttiin rumaksi - tiukka vastaus sai haukkujan pyytämään anteeksi

Lue myös: Nuori nainen kyseli hakemansa työpaikan palkasta - vastaus järkyttää

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat