Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Eevi Teittinen avautuu TTK-kisan tuomasta väsymyksestä: "Pää on tiltissä ja kroppa lopussa"

09.04.2017 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Eevi Teittinen kertoo blogissaan, että ikävintä Tanssii tähtien kanssa -treeneissä on väsymyksestä seuraava luovuuden menetys.

Fitness-tähti Eevi Teittinen on yhdessä tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa yksi neljästä jäljellä olevasta Tanssii tähtien kanssa -kilpailun parista. Eevi Teittinen on uudessa blogikirjoituksessaan kirjoittanut, miten rankkaa työtä tanssikilpailun treenisalilla tehdään. Nainen kirjoittaa, että monesti treenit polkaistaan käyntiin vain muutaman tunnin yöunilla.

”Itselleni suurin ongelma ei ole väsymys, vaan se mitä siitä väsymyksestä seuraa. Luovuuden blokki. Se on pahin viholliseni, sillä silloin ei yksinkertaisesti tapahdu mitään halusta huolimatta. Kuten oma työni, myös tämä tanssin luominen ja siihen eläytyminen vaatii avointa mieltä ja hyvää fiilistä. Tuo kaikki on kuitenkin mahdotonta jos pää on tiltissä ja kroppa lopussa”, Teittinen kirjoittaa.

Paineet ovat Teittisen mukaan kovat ja työtahti on ”hullu”.

”Viikon tunnit loppuvat kesken. Tänä keväänä on konkretisoitunut se mitä kiire on. Olen joutunut luopumaan tärkeistäkin asioista, kuten esimerkiksi omista treeneistäni ja läheisten kanssa vietettävästä ajasta”, Teittinen kirjoittaa blogissaan.

Kaikista vaikeuksista huolimatta Teittinen ei vaihtaisi päivääkään pois. Vaikka treeneissä on ollut paljon väsymystä, on siellä koettu myös onnistumisen kokemuksia sekä luovuuden ja energian piikkejä.

(kuva: AOP)

"Pelataan jokaisen omilla tunteilla"

Eevi Teittinen ja Jani Rasimus ovat olleet otsikoissa viimesunnuntaisen lähetyksen jälkeen, sillä he ovat syyttäneet TTK-tuomaristoa liian tylystä arvostelusta ja jopa kiusaamisesta. Tähän kohuun Teittinen ei suoraan uudessa blogikirjoituksessaan viittaa, vaan hän painottaa onnistumisen kokemuksia ja uuden oppimista.

”On käsittämätöntä huomata kuinka nopeasti on mahdollista oppia ja omaksua uusia asioita. Miten mahtavaa onkaan joka sunnuntai tehdä jotain aivan uutta ja älytöntä. Se on ollut kaikista hienointa tässä kaikessa. Viihteen eteen tehdään tajuttomasti töitä jokaikinen viikko. Meille TTK:n väelle tämä on henkilökohtainen puristus ja täyttä elämää, joten siksi tässä pelataan myös jokaisen omilla tunteilla.”

Lue myös: IS: Eevi Teittinen syytti kiusaamisesta - nyt vastaavat TTK-tuomarit!

Lähde: Mini Fitness -blogi

Kilpailut

Uusimmat