Kuva: Fotolia

Nainen jätti miehensä hämmentävällä tavalla - kuva vastauksesta leviää netissä, katso

10.04.2017 09:45 - Senja Rapila

Nainen halusi erota persoonallisella tavalla, ja siinä hän kyllä onnistui.

Oletko joskus kuvitellut tulevasi jätetyksi Spotify-soittolistan avulla? Eipä varmasti kukaan muukaan, mutta Wyatt-niminen mies joutui kokea tämänkin erikoisen erotavan, kun hänen tyttöystävänsä päätti tehdä hänelle Spotify-kappaleista soittolistan, jonka avulla kertoi miehelle eroaikoeistaan.

Persoonallisesta jättämistavasta tuli ilmiö, kun Kirsten-nimisen tytön sisko lisäsi soittolistasta kuvan omalle Twitter-tililleen. 

Nainen oli muodostanut erilaisilla kappaleilla lauseen: "Haluatko vielä suudella minua, koska rakastan tavallaan toista. Mutta voimme olla silti ystäviä". Spotifyyn tehty soittolista on omistettu Wyatt'ille.

Voit katsoa kuvan soittolistasta alapuolelta.

Luovalla tavalla jätetty mies ei kuitenkaan tyytynyt hyväksymään eroa noin vain, vaan vastasi naiselle samalla mitalla, tehden Spotify-soittolistan. Asiasta hän ilmoitti Twitterissä, vastaten entisen tyttöystävänsä siskon päivitykseen.

Soittolista on nimetty Kirstenin mukaan, ja sillä on vain yksi kappale STFU. Kyseessä on lyhenne sanoista Shut the fuck up eli turpa kiinni.

Voit katsoa kuvan miehen vastauksesta alapuolelta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Yllättävä neuvo naisille leviää: Tee eropäätös kuukautisten aikana!

Lue myös: Törmäsitkö entiseen kumppaniisi? Tunteet, jotka jokainen käy läpi samassa tilanteessa

Kilpailut

Uusimmat