Kuva: Fotolia

Minkä värisen pääsiäismunan valitset? Kertoo persoonallisuudestasi

13.04.2017 09:45 - Anna Hopi

Jos valitset sinisen munan, kaipaat elämääsi lepoa ja rauhaa.

Pääsiäinen on kevään iloinen juhla, jolloin voidaan yleensä jo nauttia valoisista, pidemmistä päivistä ja myöskin herkullisista suklaamunista. Alla olevat munat eivät ole suklaamunia, mutta niillä on oma viestinsä sinulle. Minkä värisestä munasta pidät eniten?

Väreillä on oma merkityksensä ja ne voivat antaa energiaa arkeen. Usein valitsemme sen värin, joka antaa meille eniten energiaa ja sopii luonteeseemme. Se, minkä värinen muna sinua vetää puoleensa, voi kertoa sinulle jotain persoonallisuudestasi.

(kuva: Fotolia)

Vihreä muna:

Olet luonnonläheinen ja jalat maassa oleva persoona. Eläimet ja luonto ovat sinulle henkireikiä, ja saat paljon energiaa vain metsässä kävelemisestä. Olet luova ja nautit uusista projekteista. Et puske eteenpäin voimalla, vaan menet usein luonnollisinta reittiä tavoitteisiisi. Olet luotettava ystävä, joka osaa aina piristää lähipiiriään. Et ole porukan keskipiste, mutta sinut kyllä huomataan, kun tulet huoneeseen.

Keltainen muna:

Sinulla on tahdonvoimaa vaikka muille jakaa. Olet energinen ja vedät puoleesi ihmisiä sosiaalisuutesi ansiosta. Nautit keskusteluista ja saat voimaa toisista ihmisistä. Ekstrovertti luonteesi tekee sinusta helposti suositun - juhlat eivät ala, ennen kuin ilmestyt paikalle. Kaipaat eniten elämässäsi seikkailua ja vauhtia.

Oranssi muna:

Olet intohimoinen ja sinulla on vahvat tunteet. Nautit seksuaalisuudestasi ja olet sinut kehosi kanssa. Sinussa asuu hedonisti joka nauttii elämän hyvistä puolista. Osaat asettaa rajat ihmissuhteissasi ja voit hyvin, oli ympärilläsi sitten paljon tai vähemmän ihmisiä. Sinulla on kuninkaallinen olemus, ja saat muut helposti kunnioittamaan itseäsi. Se tulee siitä, että arvostat itseäsi pitkälle.

Punainen muna:

Olet parhaassa tapauksessa jyrä, joka menee eteenpäin hurjalla draivilla elämässään. Janoat elämyksiä ja menestystä, ja teet niiden eteen asioita. Olet vahvaluonteinen työmyyrä, jonka arjesta työ vie suuren osan. Anna itsellesi välillä löysää ja nauti myös rauhallisemmista hetkistä. Voit mennä epätasapainoon, jos et huolehdi tarpeeksi itsestäsi.

Vaaleanpunainen muna:

Olet kiltti ja hurmaava persoonallisuus. Ystävällisyys huokuu sinusta ja voi sanoa, että kaikki pitävät sinusta. Olet helposti lähestyttävä ja myönteinen ihminen. Olet monelle kuin lämmin syli, jossa voi levätä. Annat pelkällä olemuksellasi paljon muille, koska suhtaudut elämään armollisesti ja haluat vain parasta lähimmäisillesi.

Violetti muna:

Olet saanut elämänkokemuksesi myötä viisautta ja pärjäät hyvin erilaisissa tilanteissa. Ratkot ongelmia nopeasti maalaisjärkesi kautta, ja monet saattavat katsoa sinua ylöspäin sen ansiosta. Joskus koet elämän rankaksi, mutta kun päästät irti menneisyyden taakasta, voit nauttia sisäisen äänesi johdatuksesta. Sinulla on vahva intuitio, jota osaat kuunnella hyvin.

Sininen muna:

Olet rauhallinen ja hiljainen ihminen. Etsit elämääsi tyyneyttä ja rauhaa, koska nautit yksinkertaisuudesta ja selkeydestä. Olet luonteeltasi sisäänpäin kääntynyt, ja et tarvitse kovin monta ystävää elämääsi. Kuormitut herkästi, jos olet liikaa sosiaalisissa tilanteissa tai elämäsi on liian vauhdikasta. Löydä oma rytmisi elämään, silloin kukoistat.

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Kilpailut

Uusimmat