Nyt puhuu Pekka Pouta - mikä aiheutti pokan pettämisen suorassa lähetyksessä?

10.05.2017 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pekka Poudan repeämisestä kesken suoran lähetyksen on tullut hetkessä todellinen hittivideo.

Tämän päivän puhutuin hahmo on eittämättä MTV3-kanavalla nähtävä meteorologi Pekka Pouta, jonka tämän aamuisesta repeämisesti suorassa lähetyksessä on tullut todellinen hitti sosiaalisessa mediassa. Tuon videon voit katsoa täältä.

Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen ja Niina Backman päättivät soittaa Poudalle ja kysyä kysymyksen, joka on jokaisen videon nähneen huulilla, mikä oli syy hepulin takana.

Poudan itsensä mukaan tällä kertaa kyseessä oli monen asian yhteissumma.

- Yksi syy on syvä väsymys, joka johti myös siihen, että olen parhaillaan hakemassa padia, jonka unohdin bussiin. Sitten edellisen mainoskatkon ja uutisten aikana juontajat siinä puhuivat omiaan ja nauroivat muistaakseni yhden jääkiekkoilijan lempinimelle, Pouta kertoo haastattelussa. 

- Varsinainen syy on kuitenkin itse asiassa tämä sää. Minulla oli jo eilen vähän pokassa pitelemistä, kun sanoin, että sää kylmenee vielä. Tänään kun näin sitten oikein kunnon räntäkuurokuvan tuolta Turusta ja sen jälkeen aloin kertoa, että sää lämpenee, jopa kymmeneen asteeseen, niin se aiheutti sen lopullisen repeämisen.

Vaikka pokan pitäminen ei tällä kertaa onnistunutkaan, kiitos myös nauravan kameramiehen, niin Pouta näkee kuitenkin tilanteessa myös paljon hyvää.

- Se oli myös sääennusteena parempi kuin yleensä. Ainakin ihmisille jäi mieleen, että sää lämpenee siihen 10 asteeseen, Pouta naurahtaa.

Koko haastattelun voit kuunnella yläpuolelta.

Radio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.

Radio Novan Iltapäivän Facebook-ryhmään voit liittyä täällä.

Kilpailut

Uusimmat