Instagram-kaunottaren takapuoli hakee vertaistaan - muodokkaalla naisella yli 6 miljoonaa seuraajaa

11.05.2017 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kaunotar on onnistunut tekemään itsestään myös bisneksen.

Instagram on täynnä toinen toistaan kuumempia ja näyttävämpiä kaunottaria. Yksi heistä on Jailyn Ojeda Ochoa, jolla on tätä nykyä yli 6 miljoonaa seuraajaa.

Ochoan jakamissa kuvissa nähdään melko usein pääosassa hänen takapuolensa, jossa muotoa riittää. Ei siis liene ihme, että useimmissa otoksissa hän on verhonnut peppunsa tiukkoihin treenitrikoisiin tai piukkaakin piukempaan hameeseen.

Ochoa on onnistunutkin haalimaan todella innokkaita faneja, jotka ovat mahdollistaneet sen, että hän on voinut tehdä itsestään bisneksen. Tällä hetkellä hän kauppaa seuraajilleen erilaisia fanituotteita. Saatavilla on Daily Starin mukaan muun muassa julisteita sekä puhelimen kuoria, jotka ovat siis naisensa itsensä suunnittelemia. 

"Hän on syy sille, miksi minulla on Instagram," kommentoi muun muassa eräs faneista. Toinen sen sijaan ihmettelee, miten ihmeessä Ochoa on saanut vartalonsa moiseen kuntoon.

Kuvia kurvikaunottaresta näet alta.

Muhkea takapuoli on nykyään ihanne kaikkialla maailmassa. Brasiliassa, jossa muodokkuus on aina ollut valttia, järjestetään myös Miss Peppu -kisat. Hallitseva Miss Peppu on 24-vuotias Erika, jonka takapuolessa riittää ihastelemista. Kuvat kaunoattaresta voit katsoa täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat