Kuva: Elastisen kuva: Senja Rapila, Lauri Ylösen kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Elastinen kritisoi Lauri Ylösen sisustusratkaisua: "Vähän huolestuttaa..."

22.05.2017 07:10 - Senni Loikala

Tämäniltaisessa Laurin talot -jaksossa keskitytään sisustukseen ja kalustevalintoihin. Räppäri Elastinen epäilee olohuoneeseen kaavailtua sisustusratkaisua.

The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen, 38, suunnittelema merenrantatalo ystävälleen räppäri Elastiselle nousi otsikoihin viime viikolla, kun talon rakentajat ajautuivat pahoihin erimielisyyksiin. Niitä lähdetään tulevaisuudessa selvittämään oikeuteen.

Tänään MTV3:lta tulee Laurin talot -ohjelman kahdeksas jakso, jossa keskitytään sisustukseen ja kalustevalintoihin talojen ollessa jo melko valmiita.

Jaksossa Ylönen kertoo, että Elastisella toivoi suurikokoista sohvaa olohuoneeseen ja näyttää suunnitelmia ratkaisusta. Suunnitelmiin kuuluu poikkeuksellisen suurikokoinen sohva, joka vie erittäin paljon pinta-alaa olohuoneesta.

- Elastinen diggaa, että sen luona käy jengiä ja piti sitten vähän miettiä olohuonetta sitä kautta. Olohuoneeseen Elastinen halusi ison sohvan ja kun minä sanon ison, tarkoitan isoa, Ylönen kuvailee jaksossa.

Jaksossa Elastinen kuitenkin epäilee ratkaisua, sillä hän pitää kotiinsa kaavailtua sohvaa jo liian suurena.

- Vähän minulla oli kysymys nimenomaan pinta-alasta ja nyt kun on päässyt konkreettisesti itse olohuoneeseen pyörimään, niin tuli vähän huoli, onko kuitenkin piirretty liian suurta sohvaa, Elastinen sanoo jaksossa.

20.00
Laurin talot
MTV3

Lue myös: Cheek ja Elastinen kuulivat heistä kirjoitettuja nettikommentteja - päätyivät hirnumaan naurusta

Kilpailut

Uusimmat