Kuva: Mikko Räsänen

Cheek ja Elastinen kuulivat heistä kirjoitettuja nettikommentteja - päätyivät hirnumaan naurusta

20.04.2017 15:45 - Rea Haverinen - Luettu 4 732 kertaa

Kummalla miehistä on pakeneva hiusraja? Entä kumpaa haukutaan yhden hitin ihmeeksi? Katso, kun Cheek ja Elastinen arvailevat, kumpaa mitkäkin nettikommentit koskevat.

Cheek ja Elastinen, eli Profeetat, vierailivat Radio Novan Iltapäivässä Anssi Honkasen ja Niina Backmanin vieraana. Anssi ja Niina olivat päättäneet yllättää kaverukset ja poimineet heistä nettipalstoille kirjoitettuja kommentteja. Räppäreiden tehtäväksi jäi arvailla, kumpaa mikäkin kommenteista koski. 

Kommentteihin mahtui spekulointia white trash -faneista sekä pakenevista hiusrajoista. Lisäksi toista artisteista sanottiin yhden hitin ihmeeksi ja toisen kehuttiin "nykyään" olevan komea. 

Katso hauska haastattelu, joka sai räppärit hirnumaan naurusta, alta. Jos video ei näy, katso se tästä.

Kerroimme aikaisemmin Antti Holman esittävän sekä Cheekiä, eli Jare Tiihosta että hänen kaksoisveljeään Jereä tulevassa Veljeni vartija -elokuvassa. Pääset katsomaan tästä, kuinka hätkähdyttävän samannäköisiä Holma ja Jare lopulta ovat. 

Elastisesta puolestaan tuli hiljattain isä. Mies julkaisikin kauniin kuvan lapsestaan ja itsestään Instagramissaan. Katso tuo kuva tästä

Tykkää Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivusta täältä. Radio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.

Lue myös: IL: "Profeetat on Elastisen pelastus" - keikkapalkkio huimaa päätä!

Suosittelemme

Uusimmat