Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen rakastui tulisesti Teemu Packaléniin: "Jalat menivät alta"

08.06.2017 07:45 - Senni Loikala

Suomalainen fitness-tähti kertoo rakkauselämästään tuoreessa blogitekstissään.

Toukokuussa useat suomalaismediat uutisoivat, että fitness-tähti Eevi Teittinen tapailee UFC-vapaaottelija Teemu Packalénia.

- Tapailemme kyllä, Teittinen vahvisti Ilta-Sanomille.

- Aloimme vaan jutella ja keskustelun kautta se on sitten lähtenyt. Minulla on tästä todella hyvä fiilis, katsotaan nyt rauhassa, tähti jatkoi.

Teittisen ja Packalénin tapailusta uutisoi ensimmäisenä Seiska.  

"Elämä päätti viedä jalat altani"

Nyt Teittinen vahvistaa tuoreessa blogikirjoituksessaan elävänsä parisuhteessa ja olevansa suurten tunteiden vallassa rakkausrintamalla. Koko kirjoituksen otsikkona on vain yksi sana: "Rakkaus."

Elämäntilanteet muuttuvat usein silloin, kun sitä ei odota. Itse en edes halunnut parisuhdetta, tai hakenut sellaista. Elämä ei kuitenkaan paljon kysellyt, vaan se päätti vain viedä jalat altani. Aika pian oli selvää, ettei tätä tunnemyrskyä vastaan onnistuisi edes tämä tyttö taistelemaan vastaan”, Teittinen kirjoittaa.

Teittinen paljastaa myös olevansa ihmistyyppiä, joka pistää itsensä täysillä likoon elämän monilla osa-alueilla. Tästä voidaan olettaa, että Teittinen tulee tekemään kaikkensa, jotta hänen ja Packalénin parisuhde tulee kestämään:

Olen ihminen, joka antaa aina kaikkensa oikeastaan jokaiseen asiaan mihin päättääkin ryhtyä. Siinä mielessä olen heittäytyjä, vaikka teenkin siirtoni elämässä harkiten.

Pääset lukemaan Teittisen julkaiseman blogitekstin kokonaisuudessaan tästä.

Katso alta Teittisen toukokuun lopulla julkaisema yhteiskuva Packalenin kanssa.

Eevi Teittinen ja räppäri Uniikki erosivat noin vuosi sitten neljän vuoden seurustelun ja noin vuoden kestäneen kihlauksen jälkeen. Pääset lukemaan parin eron syistä tästä.

Kilpailut

Uusimmat